Én ismerem,amikor indult az ec verseny akkor indultunk együtt versenyeken,pályát jelöltünk meg akkor még ez egy jó buli volt nem magamutogatás
utoljára Máriahalmon találkoztam vele,akkor egy rmx el ment amin minden féle villogó volt...ő biztos emlékszik rá,akkor is egy karikatúra volt már
Gratula Andriska!Bár a motorod hogy jol birta ez enyhe tulzás volt és ismét 1 bizonyiték arra hogy a 4T gas gas 1T szar.Sorry azoktol akik szerelmesek bele. De ez a büdös nagy igazság!
De nem ám..
Főleg hogy a helyiek már jól ismerik Janit...Ő az aki ott térdel.
Talán itt is ismerik páran:Podonyi János, többszörös Magyar endurocross bajnok.
Ma is elverte a csili-vili CRF, KXF, SXF mezőnyt a tizenéves YZ-jével...
Elősször megmosolyogták, ma már mindenki csapdossa a hátát, minden futam után kérdezik hogy mi van ebben a motorban?
Jó uram tegnapelőtt elment a Pézsmához Vespát szerelni,amit eladunk neki azt hiszi a Vespa majd pótolja a crossozást
marha jó cimborák lettek ezek ketten,ennek örülök ám
na a fejemet ne nézzétek nem tudom hogy sikerült ilyenre a fotó de tök mindegy
a baby a lényeg,Ő is tuti motoros lesz mert a bátyám fia
Simon Péter Hunor
utoljára Máriahalmon találkoztam vele,akkor egy rmx el ment amin minden féle villogó volt...ő biztos emlékszik rá,akkor is egy karikatúra volt már
Szerintem a kapcsoló lesz, de azért majd a tankba is belenézek...lehet hogy leszakadt a vezeték az injektorról.
Szeretném lecserélni a géet csak még nem tudom melyik 4T 250-es crossgére.. SXF, CRF, KXF?
Mit ajánlotok?
Tudom hogy ezek sem sokkal könnyebbek, de legalább nincs velük állandó robléma , na meg azért nincs rajta önindító, stb,stb...
Főleg hogy a helyiek már jól ismerik Janit...Ő az aki ott térdel.
Talán itt is ismerik páran:Podonyi János, többszörös Magyar endurocross bajnok.
Ma is elverte a csili-vili CRF, KXF, SXF mezőnyt a tizenéves YZ-jével...
Elősször megmosolyogták, ma már mindenki csapdossa a hátát, minden futam után kérdezik hogy mi van ebben a motorban?
gratulálok andriskám
megyek ágyba zavarom a kölköt aztán leszek még
marha jó cimborák lettek ezek ketten,ennek örülök ám
a baby a lényeg,Ő is tuti motoros lesz mert a bátyám fia
Simon Péter Hunor