Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andris , én ezt már évekkel ezelött megtaláltam, ott van a galériámban.
Talaltam neked valamit, Balintom:
Nem rossz, de ez nekem jobban kellene:
hát ezekkel van tele a net...
mondjuk jobb hogy otthon ülnek a műanyagkatonák és nem kell őket kerülgetni az erdőbe
én is tanultam anno esztergálni, mára pont semmit nem tudok belőle...
Andris azt is tudod hogy van egy remek motorom neked azokra az időkre mikor a prosztata lesz az ur..
befosok az embereken,

sztori.

multkor fehiv egy csávo a KTM-re hogy huuu meg haaa és nagyon kell neki de csak 470-e van mondom neki ötszáz az alja, de gondoljam meg mert neki tényleg nincs többje, mondom neki akkor miből akarod majd fentartani meg tankolni...?
erősködött hogy aludjak rá egyet, messziröl jönne blablabla, mindegy mondtam neki oké holnapra megalszom.
másnap felhivtam mondtam oké vigye el annyiban karácsony van...
azota se hivott....

tegnap felhiv egy csávo árulok egy F2-es snowboardot amit nem használok semmire évek ota, 15-ért meg hozzá egy cipö 5-ért csávo felhiv huu nagyon jol néz ki el tudom -e kűldeni postán mert neki kell, és kűldjek már egy pár képet az éléröl ,és kűldi a cimét, mondom oké kűldök.
erre az előbb olvasom az emilt hogy tényleg jol néz ki meg minden , de most mégsem tudja megvenni ...

nem értem az embereket, akkor miafasznak telefonálgatnak, irogatnak..?
Tudom!
ja ..én is úgy vagyok a szerszámokkal itthon , hogy mindent megveszek ill. igyekszem mert agyvérzek ha valami olyan miatt nem megy a dolog és megakadok...mondjuk láccik is kétszer jobban állok szerszámmal mint egy ktm szervíz vannak bent is cuccaim , hogy ne kílódjunk..
felmegy az helyetted, neked csak ülnöd kell beszijazva egy vékony széken, alattad meg a nagy semmi....
Az a jó,hogy iszonyú sok mindent kaptam hozzá,nem kell agyalni,beszerezni,kőtögetni már az elején semmire
Nagyon sokszor kell,mindíg máshoz vittem ,De nem is az volt a baj,hanem napok teltek el mire kész lett valami Most meg meg lesz pikk-pakk
amúgy láttam női esztergályost...
abból gondolom nem lehet egy nagy hakni ha nőknek engedik, hogy csinálják
mi lesz veled drehás leszel ? jó otthon egy eszterga mert pont neked nem kell elfutni a teló mellől...
NA,má bonyolódok a semmibe
http://www.hobbycnc.hu/CNC/Kes...
pfú kaptam ilyet-olyat egy ládával és még lesz,de assetudom merről hány méter,pedig láttam mán ilyet
még egy jó ok hogy vadászrepülőpilóta kellett volna legyek...
van egy haverom aki az volt és mindíg mondja mikor szpidimasinákkal gyorsultunk hogy ez picsa ... ezt függőlegesen fölfelé képzeljem már el micsoda nagy hakni....de már nem repül mióta hazajött oroszoktól...és remeg a valaga akármilyen lóerőtől...kitalál az is mindent kis adrenalinért..
Fel nem mennék
Húú,majd jöhetnél erre is, Tavasszal,húzatok fel Én is könnyűszerkezetest, terv megvan.A bele az itt is furmányos lesz,mi hova,na ezé szerzek be mindent előre és akkor úgy lesz kijalakítva,mindennek a helye.Stadion kéne,stadion
emléxel...98-99 ban talán..volt a fullnapfogyi.......pont jöttem haza németországból és mondta a rádió mi a helyzet és gyorsan elkanyarodtam le az M7 esre és nyomtam lefelé mint a barom kéccázzal hogy odaérjek a csodasávba...és az talán az utolsó parkplatz siófok előtt oda vágódtam be és ott néztem meg...geci jó volt....
mert a felhők fölött mindig kék az ég.
nahh jahh a prosztata minden éjjel szolit, de majd neked is Andris csak idő kérdése...
én is vártam hogy megnézem erre nem beborult ez a rohadt idő...

lehet fel kéne menni a sárkányal a felhők fölé ott mindig tiszta az idő, bár most itt lent -7 van akkor az ott fent 1300 méteren -17

má el is ment a kedvem a napfogyitol
ja át kell villanyszerelni mert a világítás meg csatlakozók véletlen se oda tették ahol kéne hogy világítson..még jó hogy sineken megy a cucc és nem kell falatvésni ...
fel ...éjjel szart se aludtam ..aztán reggel mikor máskor ébredezek beájultam kicsit..de nem baj most még lehet ... majd indul a szezon lassan , meg előtte új szervízt be kell fejeznünk még /akkor már nem tudok majd dögleni )..az utolsó simítások vannak ..meg berendezés mert nem bízzuk másra mert elbasszák akik nem ott dolgoznak benne...
Maga is felíbredt