tény hogy én nem jártam oda ki annyit mint te, de mentalitásbeli kűlönbségeket azt látok és erősen az ő javukra billen pozitivan a mérce,
amugy itthon is hátba támadnak bármiért, az itteni emberek is irigylik amid van, itt sem ér lofaszt sem az adott szo, akkor hol a kűlönbség..?
viszont cserébe ott van kurva kibaszott gyönyörű táj, erdők , völgyek, patakok, szinte mindenfelé motorozhatsz ha betartod azt a pár elemi szabályt, meg persze elkerülöd azt a pár környezetvédelmi területet.
és ez sosem fog nagyon megváltozni ott, mert sokkal jobban és másképpen fogják fel a dolgokat mint mi, ráadul az erdők oriásiak pont ezért nem lesz ott sose spájszerkodás.
Ennyire talán nem.
Amikor ki kerültem melózni én is úgy voltam vele hogy ennél összetartóbb magyarabb embereket nem láttam.
Jelenleg 8 alkalmazottam van és az csak egy dolog hogy engem meglopnak vagy valami de egymást meg a családtagjaikat is bármikor átbasszák.
Szóval sajnos nincs elöttem jó példa.
Ertem en, de mi van akkor ha az ember mellett ott a termeszet, de mar benzinre sincs penze?
Nem rolad beszelek, de van olyan ismerosom, akinek ott all a 300-as GG a garazsban, mert nincs penze szo szerint benzinre...szoval inkabb kevesebbet, de azt allandoan...
Szeva Bálint!
Annyira nem kell elájulni az ottani emberektől!
3 éve nyomom kint a melót főleg romániai magyarokkal.
Nem akarok belemenni de alig várom hogy ne legyek köztük.
Az adott szó ott kint semmit nem ér.
Amíg csak motorozni jártam oda én is azt hittem hogy a világ legkedvesebb emberei.
De ezek bármikor hátba szúrják az embert.
Dolgozni nem akarnak viszont amiért te megdolgozol azt irigylik.
Jótanács!
Csak motorozni menj ki!
Na, a skandinávokon kívül bejártam ,mindent én is.Nekem jó, itthon is Apám Szovátán született,me kimenekültek a németek elől,azt amikó vége lett visszajöttek.Kijártunk oda is sokat,ha odamennék .... nem tom mi lenne Elfelejtettem mit akarok írni Cavinton kéne egy dobozzal
megmondom a frankot sok helyen jártam a világban évekig jártam svájba, csak hétvégente jöttem haza, németbe , de konlrétan bejártam csavarogtam europa minden országát, skandinávokat is, igy hozta az élet.
nekem ami a legjobban bejött eddig az Románia azon belűl is erdély,
emberileg ,életformailag ,összetartásban az ott élő emberek elött le a kalappal
már csak azt a projektet kéne kidolgozni hogy éljek meg ott, máris mennék oda ,és egész nap motoroznák az ottani barikkal.
Ugye?
Apa aszondta elmegy csavizni mert kell neki egy kis levegőváltozás....mondtam oké ilyenkor bemegy a kedvenc kaszinójába,végigjárja a haverokat csajozik?aztat nem tudom nem is érdekel
amugy itthon is hátba támadnak bármiért, az itteni emberek is irigylik amid van, itt sem ér lofaszt sem az adott szo, akkor hol a kűlönbség..?
viszont cserébe ott van kurva kibaszott gyönyörű táj, erdők , völgyek, patakok, szinte mindenfelé motorozhatsz ha betartod azt a pár elemi szabályt, meg persze elkerülöd azt a pár környezetvédelmi területet.
és ez sosem fog nagyon megváltozni ott, mert sokkal jobban és másképpen fogják fel a dolgokat mint mi, ráadul az erdők oriásiak pont ezért nem lesz ott sose spájszerkodás.
Amikor ki kerültem melózni én is úgy voltam vele hogy ennél összetartóbb magyarabb embereket nem láttam.
Jelenleg 8 alkalmazottam van és az csak egy dolog hogy engem meglopnak vagy valami de egymást meg a családtagjaikat is bármikor átbasszák.
Szóval sajnos nincs elöttem jó példa.
vagy esetleg pont mellettünk van egy eladó telek nagyon jó áron ha érdekel
Nem rolad beszelek, de van olyan ismerosom, akinek ott all a 300-as GG a garazsban, mert nincs penze szo szerint benzinre...szoval inkabb kevesebbet, de azt allandoan...
Annyira nem kell elájulni az ottani emberektől!
3 éve nyomom kint a melót főleg romániai magyarokkal.
Nem akarok belemenni de alig várom hogy ne legyek köztük.
Az adott szó ott kint semmit nem ér.
Amíg csak motorozni jártam oda én is azt hittem hogy a világ legkedvesebb emberei.
De ezek bármikor hátba szúrják az embert.
Dolgozni nem akarnak viszont amiért te megdolgozol azt irigylik.
Jótanács!
Csak motorozni menj ki!
nekem ami a legjobban bejött eddig az Románia azon belűl is erdély,
emberileg ,életformailag ,összetartásban az ott élő emberek elött le a kalappal
már csak azt a projektet kéne kidolgozni hogy éljek meg ott, máris mennék oda ,és egész nap motoroznák az ottani barikkal.
az ottani
Apa aszondta elmegy csavizni mert kell neki egy kis levegőváltozás....mondtam oké