Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,hányas cipő van hozzá?
hali,tud valaki egy számot amin el is érem az Ürömi Hebot?
ez nagyon jóóóóóóóóó BB
Ez nem megint Zoozee?
Nekem jó az enyim,mást nem reklámozok.100%-ig magyar Kiscsuka,megjött a Te cuccosod is
Erős Pista.
ez pedig a sisak álmom.
nekem egy ilyet csinált Fecco..
na ez se egy rossz ötlet... lájkolom...
Én egy erős pistás matricaszettet szeretnék csináltatni Vagy Márka meggy az mégjobb lenne
Ezt mire elolvasod a szakállad is kinő Unatkoztam ezért elcsevegtem a kisbarátaimmal
HCST Team.
jó mondjuk ez rossz vicc volta munkaviszonyommal...annál egykeréken is többet mentem
ja és valamelyik nap összeírom a keménymag átlag életkorát ....meg ki mennyi ideje motorozik akár üzemórában mert itt a neten más nem számít

lehet beszámítják a nyugdíjamba..
nem is lenne rossz....mert többet motoroztam tízszer biztos mint a munkaviszonyom....
Halacskás-csoki-team...

hcst.
szerinted én mér járok egyedül motorzani..?
sajnos nincs, pedig de szivesen vennék egyet..

amugy kéne csináltatnom ilyen rozsaszin Brutál Kittys matricát sisakra..

Hello Bálint, felirattal...
hol nyomtad ?
be
de aki pár alkalmat túlél és elkapja a fonalat annak tetszik..és úgy néz ki nem tud kitolatni ebből..
Szeva zoozee ma be leszel kapcsolva?Én még nem töröltem ki a számodat.Hívni szeretnélek olyan 2fele
Sziasztok
Bálint!Nincs eladó Derbi Sendád hello kitty-s matricával?
Tegnap unatkoztam és muszály volt egy kicsit kommentelnem
csak az öreg vííín faszok...van egy barátom rózsibácsi és régóta endurózik ő is erre a keményebb műfajra élvezős tipus...aztán azon szoktunk nyeríteni hogy ketten vagyunk pont kilencven évesek..és fent ülünk a dombtetején és várjuk hogy fölérjenek végre az ifjú titán egynyáriak...persze tökig powerpartsba meg vattaúj mindennel.. még nagy a lendületük is az indulás pillanatában ..aztán a döbbenet ..majd kitörlik a telefonszámunkat
ez igaz.

emlékszem pár éve még ezek a műanyag matrica motorosok még motort is vettek, tele volt velűk minden, ugy hivom öket egynyáriak...

mostanság már egyre ritkábbak az egynyári motorosok az erdőben.. hálistennek.
mijezaz ? szmarttank