Andris hol mehet a moka, amikor pont te mondtad hogy sehová nem lehet menni szabadon mert kerités meg börtön, és az a szaros pálya is csak hétvégén van nyitva jo sok pénzért....?
én itt oda megyek ahová akarok, akkor endurozok amikor akarok, a telet szeretem imádok korizni , sielni, homotorozni , jégrobogozni, nekem ez a szabadság.
ez van...de csak hogy tudjatok, a jelenlegi allas szerint az Expert 1-et a Podonyi Jani vezeti, az Expert 2-ot meg a Bakk Csabi baratom...Irek bekaphatjak...
;;;es akkor en meg el sem kezdtem igazan motorozni...
De a lenyeg hogzy mocsok sar volt, le is volt zarva nehany fordito...megsem estem pofara, nem letem utolso sem es meg vegig is birtam szusszal, oreg fejemmel...
Na majd legkozeleb jobban rakeszulok, meg le is szeretnem cserelni a motort hogy gyorsabb legyek...
Meg ezzel a franya alkar-bedurranassal kene valamit kezdeni...lehet, tobbet kene polirozni a bohocot, akkor erosebb lenne az alkarom...csak akkor valtott kezzel...
fuuu mennyi sütit ettél zééé nem szégylled magad igy meghizni az ünnepek alatt , valami tuningot kell fAragni a kötömöbe, meg csikával ki kéne a teloidat öntetni betonnal hogy elbirjon...
ez pedig a jégsurf, sima surf vitorla, árboc, boom, a deszka a lényeg amit a Bfűzfői Kucséber surf mester gyárt , egy penge van hátul középen, végig álsz rajta, joval munkásabb , ezis tud menni 100-al a jégen a nem tul széles nyilt vizes szakadáson rianáson simán átsiklik, ha beszakad nem süllyed el, és pici pénzböl megvan, csak egy jégsurf deszka kell hozzá, meg szivacs buko, egy amugy nyáron is surfőzö embernek.
én egy kicsit.
tanitalak figyu. ilyen a jégvitorlás, három pengén siklik hanyatt fekszel benne hogy a vitorla kanyarban át tudjon csapni a fejed felett, fék nincs rajta, viszont tud menni 140-150-el egész kis szélben megsiklik, de sok pálinka kell hozzá a folyamatos elgémberedés meg a hideg ellen...
ja és ha van nyilt viz , rianás ,persze nem tul széles, és elég gyorsan megy akkor kis szerencsével , ha nem akad meg az első penge akkor simán átsiklik a vizen, ha beszakad azonnal elsűllyed, kb ennyi.
én itt oda megyek ahová akarok, akkor endurozok amikor akarok, a telet szeretem imádok korizni , sielni, homotorozni , jégrobogozni, nekem ez a szabadság.
nem minden a pénz Andriskám majd rájösz...
most keltem fel a 2. alvásból
Havazas meg jegmoci igy sincsen, de legalabb nem fagy le a fejed
;;;es akkor en meg el sem kezdtem igazan motorozni...
én megyek két utcányit és bent vagyok az erdőben a kis hegyi pályámon, na azon mész három kört meghalsz...
nem nehéz ,csak tiszta kő meg szikla, meg tele raktam a nyomot bedölt fákkal amik persze felfelében vannak, hogy egyszerübb legyen, csupa nyalánkság,
Hetkozben nincs is nyitva a palya, asszem....
a motoros kondi egy elég speciális dolog, csak motorral erősithető..
De a lenyeg hogzy mocsok sar volt, le is volt zarva nehany fordito...megsem estem pofara, nem letem utolso sem es meg vegig is birtam szusszal, oreg fejemmel...
Na majd legkozeleb jobban rakeszulok, meg le is szeretnem cserelni a motort hogy gyorsabb legyek...
Meg ezzel a franya alkar-bedurranassal kene valamit kezdeni...lehet, tobbet kene polirozni a bohocot, akkor erosebb lenne az alkarom...csak akkor valtott kezzel...
hallom hirös motor versenyző lettél ott a távoli Kambodzsában...
a vagyonomat vihetitek a föld alatt ugyse venném hasznát, de még élek mert szivos vagyok mint egy patkány ,és elpusztithatatlan mint egy csotány...
gyenge idegzetüek ne nézzék ..
Azt hittuk, te estel bele a Balatonba...mar el is osztottuk a vagyonodat, enzem lett volna a motorod!
mindenkit szeretettel várunk.
egy jégvitorlás 1,5 milkánál kezdődik.
tanitalak figyu.
ja és ha van nyilt viz , rianás ,persze nem tul széles, és elég gyorsan megy akkor kis szerencsével , ha nem akad meg az első penge akkor simán átsiklik a vizen, ha beszakad azonnal elsűllyed, kb ennyi.