Jó anyag ez is, el lehet rajta gondolkodni...esetleg utánajárni, valószínűleg igaz is, de hogyan tovább? Főleg mint kisember, akinek semmibe nincs beleszólása, hatalma egymagában.
Esetleg kiugrik a magyarok közül egy "Hitler alkat", megbabonázza a magyarságot és a tömeg kizavarja őket az országból?
Részemről nem hiszem, hogy politikai úton megoldható, aki tökös csávó és tenni akar ott valamit ez ellen, azt kivégzik/megfélemlítik, a többieket meg lefizetik vagy lehet ezt se kell...
Nem jönnek ezek rá!Már nagy cég embere "hátulról engem is befenyegetett".Nem szemtől szembe,hátulról! Ha játszunk akkor játszunk,nekem úgy is jó,viszont nem biztos,hogy neki az
Persze ezért mondtam, ezért kellene rájönniük hogy mindig növekedni nem lehet, elvégre ha hatalmamba kerül minden akkor onnan nincs hová fejődni...és onnan csak lefelé van...
Érdekes... de nem minden szava igaz!
Az irigységet kellene az emberekből kiirtani elsősorban, Akkor azok az emberek akik nagy cégeket uralnak, irányítanak talán rájönnének hogy a középosztály viszi a dolgokat előre...
bakker ez kicsi lenne nekem azért köszi,nem snowboardozok de kiprobáltam volna.45.5es bauer hokikorira nem tudsz valakit?3X használtam,bal lábamat nyomja,ezért megválnék tőle.
Szép masina!
Van még munkagépre igény, ami nincs és kéne?
Jó anyag ez is, el lehet rajta gondolkodni...esetleg utánajárni, valószínűleg igaz is, de hogyan tovább? Főleg mint kisember, akinek semmibe nincs beleszólása, hatalma egymagában.
Esetleg kiugrik a magyarok közül egy "Hitler alkat", megbabonázza a magyarságot és a tömeg kizavarja őket az országból?
Részemről nem hiszem, hogy politikai úton megoldható, aki tökös csávó és tenni akar ott valamit ez ellen, azt kivégzik/megfélemlítik, a többieket meg lefizetik vagy lehet ezt se kell...
mekkora darab van benne a zárba ?
aranykulcs.hu őket ismerem
Jó kis esztergályos könyv, sok hasznos dolog van benne
Az irigységet kellene az emberekből kiirtani elsősorban, Akkor azok az emberek akik nagy cégeket uralnak, irányítanak talán rájönnének hogy a középosztály viszi a dolgokat előre...
most kaptam egy motoros haveromtól...szerintetek ?