Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én hallottam ezt a haarp dolgot
Szia!

Szép masina!
Van még munkagépre igény, ami nincs és kéne?
Szia!

Jó anyag ez is, el lehet rajta gondolkodni...esetleg utánajárni, valószínűleg igaz is, de hogyan tovább? Főleg mint kisember, akinek semmibe nincs beleszólása, hatalma egymagában.
Esetleg kiugrik a magyarok közül egy "Hitler alkat", megbabonázza a magyarságot és a tömeg kizavarja őket az országból?
Részemről nem hiszem, hogy politikai úton megoldható, aki tökös csávó és tenni akar ott valamit ez ellen, azt kivégzik/megfélemlítik, a többieket meg lefizetik vagy lehet ezt se kell...
szewa gyurika! nem lehet kihalászni a törött darabot? ...aztán ha kint van lelehet másolni egy nyerskulcsra ...

mekkora darab van benne a zárba ?
bővebben hun?

aranykulcs.hu őket ismerem de ott sok píz
Vigyázz csika! még eltesznek láb alól! Ki fogja megcsinálni faszára a telókat?
Nem jönnek ezek rá!Már nagy cég embere "hátulról engem is befenyegetett".Nem szemtől szembe,hátulról! Ha játszunk akkor játszunk,nekem úgy is jó,viszont nem biztos,hogy neki az
igen, persze, angol középfok terveim szerint meglesz valóban szép szakma, de megfizetik
Amikre kell pont baba Köszi a könyv linket !Rendes vagy
joo nagyot és napot BORDEAUX+7
Persze ezért mondtam, ezért kellene rájönniük hogy mindig növekedni nem lehet, elvégre ha hatalmamba kerül minden akkor onnan nincs hová fejődni...és onnan csak lefelé van...
hallottatok már a HAARP programról? az elektromosság mi mindenre nem jó.
az igazán nagy cégek mindegyik külföldi kézben vannak, azok meg leszarják hogy mi van velünk, nekik a profit a lényeg.
http://data.hu/get/3362837/AzE...
Jó kis esztergályos könyv, sok hasznos dolog van benne
Érdekes... de nem minden szava igaz!
Az irigységet kellene az emberekből kiirtani elsősorban, Akkor azok az emberek akik nagy cégeket uralnak, irányítanak talán rájönnének hogy a középosztály viszi a dolgokat előre...
szinte minden igaz lehet belőle. sőt nagyon sok minden van ami a videóban még el sem hangzott, ami szintén nagyon érdekes.
http://youtu.be/_etJOrD1u4Y meg ![/L]

most kaptam egy motoros haveromtól...szerintetek ?
Nemsemmi gépezet
nyomj egy képet rola ha nem tul drága akkor lehet..
bakker ez kicsi lenne nekem azért köszi,nem snowboardozok de kiprobáltam volna.45.5es bauer hokikorira nem tudsz valakit?3X használtam,bal lábamat nyomja,ezért megválnék tőle.
43-44-es hibátlan nem szakadt, repedt.
Aki nekem ugat ezzel találja szembe magát
Zolcsi01 a sógorom tőle írtam
Ide fért egyenlőre a gép,de úgyis lebontós lesz