ez a hullámokkal manipulált dolog is egy baromság,
1 az én agyamat manipulálhatják, max szebb leszek tőle.
2. akik manipulálják azok hogy ülnek a gép mellett? olomsisakban?
3. felesleges egy nép agyát bármilyen hullámokkal manipulálni, mikor ott van erre a jol működő és gazdagon profitálo kereskedelmi média, tökéletesen tudja befolyásolni az emberek izlését, hozzá állását dolgokhoz és persze a véleményét..
közben még jo sok pénzt is keresnek vele. ennyi.
4. még a végén annyira depresszivek lennének a hullámozott agyu emberek hogy elfelejtenék nézni a megasztárosvalovilágokat és társait.
lehet kikapcsolnák a tv-t.
Bassameg Túl sokat láttam" fent".Nem állok be semmilyen sorba.Minek ezen agyalni,aki beáll az kutya,aki mögé állnak az meg a falkavezér Lehet ezé vagyunk kutyások,legalább van saját seregünk
de sajnos tetszik nem tetszik van benne tul sok igazság is...
amugy sokan nem tudják de ezt a befogado országosdit izrael-el ahol még a számok is le vannak irva hány emberröl van szo, ezt jopár ország aláirta, többek között németország is...
sajnos ez a központilag vezényelt mesterséges lenyomás már tényleg megy vagy bő tiz éve...sok ágazatban megfigyelhető ahogy hozzák a hűjébbnél hűjébb rendeleteket szabályzokat ami persze meg is hozza adott ágazat bebukását idővel.
erre számomra nagyon jo pozitiv példa az osztrákok, na ők magasrol szarnak az eu konformnak kiirt szabályokra, szépen működik is a mezőgazdaság, furcsa mod a paraszt embernek megéri tartani 5-7 tehenet, van tyukja , malaca stb.
Még egy prést akarok,rendelni is akartam egyet,de nem férnek be a munkarészre a telószárak.Ha meg má megveszem,ne kókányolgatással kezdjem má,me akkó Csinálok egy nagyot.30-bú meg megvan az új hidraulika rendszer bótbú.A többit csinálják.Mé mid van?
Csúnya bácsik játékszere, amivel mossák/befolyásolják az emberek tudatát titokban... Pl. egy link
Egyik haverom vad állítása szerint, már a gondolatodat is ki tudják olvasni/befolyásolni a technika segítségével...
valami elektromos cucc asszem 100000watt energiát az ionoszférába sugároznak és ezzel kiynerik onnan az energiát ezt már tesla feltalálta ez aszem az ion kisüléses valami (bocs hoyg yieln szavakkal írom de pár napja néztem meg félálomba és nem maradt meg tistán h pontosan miről szól) de a léynege az hogy befoylásolja a környezetet a csapadékot a földrengéseket és felahzsnálható az emberek tudatának a manipulálására rosz kedvet, fáradékonyságot meg mindeféle zavart tudnak vele okozni gyakorlatilag elektroszmog amit az elektrmos gépek sugároznak ki magukból csak ez még nagyobb dózist sugározna hát röviden enyni de van a youtube on video róla
Valaki rásugározhatna egy ilyen hullámot a KTM gyárra,hogy mindegyikünknek adjanak már egy motorot!
1 az én agyamat manipulálhatják, max szebb leszek tőle.
2. akik manipulálják azok hogy ülnek a gép mellett? olomsisakban?
3. felesleges egy nép agyát bármilyen hullámokkal manipulálni, mikor ott van erre a jol működő és gazdagon profitálo kereskedelmi média, tökéletesen tudja befolyásolni az emberek izlését, hozzá állását dolgokhoz és persze a véleményét..
közben még jo sok pénzt is keresnek vele. ennyi.
4. még a végén annyira depresszivek lennének a hullámozott agyu emberek hogy elfelejtenék nézni a megasztárosvalovilágokat és társait.
lehet kikapcsolnák a tv-t.
Semmilyen hullámokkal nem manipulálják az én agyamat,az biztos! Mee nincs!
de sajnos tetszik nem tetszik van benne tul sok igazság is...
amugy sokan nem tudják de ezt a befogado országosdit izrael-el ahol még a számok is le vannak irva hány emberröl van szo, ezt jopár ország aláirta, többek között németország is...
sajnos ez a központilag vezényelt mesterséges lenyomás már tényleg megy vagy bő tiz éve...sok ágazatban megfigyelhető ahogy hozzák a hűjébbnél hűjébb rendeleteket szabályzokat ami persze meg is hozza adott ágazat bebukását idővel.
erre számomra nagyon jo pozitiv példa az osztrákok, na ők magasrol szarnak az eu konformnak kiirt szabályokra,
Pl. egy link
Egyik haverom vad állítása szerint, már a gondolatodat is ki tudják olvasni/befolyásolni a technika segítségével...
Nincs ezen a cuccon ilyenkor nagyon hideg? Egyébként kafa
Van valami amire nincs jogsid?