Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a balcsival az a jo hogy rohadt nagy, és telibe tudja fujni a hideg szél, a part meletti részek itt is szar puhák mér, és vizesednek...

de beljebb kb 1 kilométerre meg olyan tűkör jég van isten kirány keménységgel hogy lefosod a bokádat...
Embereim is nyomják mán,nem normálisak ebben a sárban
ma mi is voltunk hokizni de a jég elég sz*r volt
+6 fokban
én is téged
csokolom a drága kacsodat, és köszönöm.
én is
addig csuszunk amig lehet, valoszinű jövő héten már elszarodik a jég, mert jön a meleg..

mindegy lehet majd jokat motorozni..
Mellestem a képeket Kik is? Elvetemültek vagytok,me a jég hátán is megéltek
GRATULÁLOK Már emberszámba vehető Ez a beszéd,így tovább (csúszkána a kígyóm )
szép estét emberek,

megvolt a mai Balaton Átcsuszás,
Összesen 4-en mentünk át senki több, és a négy fős csapatunkbol az egyik a 10 éves fiam volt
Balatonfűred-Zamárdi, kb 15-16 km, jo volt bár DÉLI oldalan azt a 3-400 méter széles élére felált és ugy megfagyott jégtábla mezőn valo botorkálást azt kihagytam volna , amugy jo volt.

És ami a legfontosabb Attila fiam 10,5 évesen hibátlanul korizta végig a távot ugy hogy még utána ő le akart menni almádiba is korizni ahol további este 6-ig csuszott, szoval keményebb a kiscsávo mint mi.
KÉPEK !
Na,vígre,Kiscsukáét is kivégeztem.Mostmá mehetek alvadni
nyakat!

ronisnak
szewasztoc
áhh dehogy, én már annak örűlök ha nem kell sexelni ..

tudod a prosztatám, meg amugy is most akarom átműtetni magam nővé, a klinikán a Sharon Stone-t választottam hogy olyan szeretnék lenni,
jo reggelt mindenkibe, megyünk Balaton Átcsuszásra...
Jó reGGeltet mindenkibe
Ménem 0-ásra?
Mára roló
na örömmel hallom....
hali!
voltam Gézánál,meglett a főtengely igaz Zsolti csinálta de 1 századra centírozta,nagyon ügyes!

én meg tátottam a szám egy faktorin hát szebb a yami mint a ktm