Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg ezt kérem csajjal
együtt
Futópad
Akkor mondanám én is a rendelést
Egy sx-f 450, Exc-f 450, no meg a 950 superlotyó(vagy az már nagyobb ccm?)...
Ja és az 5000 literes tartályt tele benyával amit múlt nyáron ástam ki...
már nem vezethecc brinyót se ittasan
hihetö
Akkor meg azt kell mondani: Anyukám,jött egy állat autós,és leszorított az útról,azért estem el!
Hát igen, de ahhoz hogy mindez működjön olyan hely is kell...
És itt jön be megint az irigység: Hiába megy aránylag jól a szomszéd faluban a "tsz"-nek, van rengeteg összefüggő fekete termőföldes földje. Magyarázd meg a többségnek, hogy ő ne akarjon az alföldi homokban búzát termelni, hiába nagy terület! Úgysem nő meg, nem oda való...
Emlékszem régen ribizliztünk(vagy 20-25 éve), egyik évben jó volt a málnatermés, jó árat fizettek, szomszéd telket telenyomták azzal. Persze sokan így gondolkodtak, pár évig sz*rt s se ért a málna... mérgükben rengetegen kivágták, utána való évben egyből jobban fizetett... Erre kellene valaki aki megmondja(ják), mit hol és mennyit érdemes termelni... De úgysem fogadná el senki: "Há nehogymá ne azt termeljek amit én akarok!" - felkiáltással! No meg a kedves vátosiaknak nem a taszkó féle színtelen-szagtalan-íztelen paradicsomot kellene előnyben részesíteni, hanem Mari néni paradicsombefőttjét! De ugye azt is tudjuk hogy az nem adózott termék, nem ment át mindenféle ló*asz minősítésen, ezért legálisan nem árulhatja...
ha egyben haza érsz különben rá kell fogni vmi aljas részegre
Na de igazival meg el lehet tekerni a cimborákhoz a kocsmába,ott lenyomni a komló levest,haza tekerni,és beszámolni az asszonynak,hogy te micsoda sport ember vagy,mert megint letekerted a túrdöflancot!
Nekem öléég kettő!
de van élönye is megszomjazol közel a frigo és felbontassz néhány palack pivot majd közlöd az othoniakkal tekerjen a f.szom
Ki a pöcsöm az a gina? Én a pongónál elvesztettem a fonalat!
normális..?

pénzért bárki tud venni, mi depressziv agyhullámmal megsugárzott ktm kereskedőktöl szeretnénk ingyé hármat fejenként... minyimum,
Na de ahhoz nem kellenek az agyhullámok,csak nagy rakás pénz!
Olyan mint a szoba bicikli! Tekered,azt mégse mész sehova! Szerintem az hülyeség!
kereskedésekbe adják többet is lehet kapni fejenként persze pénzért
milyen gina a lolobridzsita..?
milyen egyet, legalább hármat jo ha van tartalék, merjünk nagyot álmodni elvtársak...
ez jo ezt én se értettem sose, mond már el neki...
sejted mennyire érdekel
nézitek mi ...szétbassza a z agyatokat a cicavizsön...
és nagy a sírás mint a geci....gina önként kiköltözik a vályogvillából...
retekklubbon megy a való világ