Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van otthon egy ilyen metzeler sixdays gumim, Marko Istitöl kaptam, de száraz nyári román patakos gyökeres hárdosra tartogatom...

ránézésre főleg mert fim-es 14 mm-es bütykök nem lehet sárban tul jo, bár még nem használtam...
c-10-et a baglyasra tévedve 1, azaz egy nap alatt gyalázatosan legyaláztam, gyakorlatilag fél bűtykök tőböl letörtek....
köszi pont a strausz gumit néztem éppen egész jo számok vannak...
csika nem kaptam e mail
ja a mitasnak a c-10 ese puha talajon fasza tolóerő olyan, hogy helyből megy föl a függőfalakon meg minden ..de keményre meg kövesre esetleg vizesre nem jó..és tiszavirág életű mert ezer kilométert sose mentem el vele... de a mitasba az egyik legjobb hátsógumi az viszont bizonyos...

amúgy vissza is került gyártásba mert annak befejezték a gyártását de visszaszavazták...

mostanában jó mitas akciók szoktak lenni és 38 euroért könnyebben eldobálom ha kell...

az s12 lazán kb. a dupláját megy el és az átlagban mindenben odaver mindennek ...

ja és előre soha semmit nem tennék fel csak s12 őt...ott tud olyat hogy a kopott szar s12 agyonveri a zsír új mitasból akármelliket ..de csúnyán
és elöl is elmegy egy szezont lazán..
ja és betonon a sportmotorokat lekanyarodom vele itt a városban ha megyek a kútra és előzni akarnak...
az én utcámba én vagyok az első
volt már fim szabványos gumim michelin nemtom micsoda de az egy nagy rakás szar vlt
http://www.kerekcsere.hu/
Itt olcsó, de hátsó kerékre csak 19-es van.
http://strauszgumi.hu/motor/mi...
Itt van minden féle
Dani hol volt az AC-10.. a multkor valahová bevágtad akciosan jo áron...
motocompletbe nincs más csak mitas,

szivem szerint raknám az ac-10 -et csak környékben nincs jo áron,...

amugy nekem a mitas c-10 kurvára nem vált be, a köves gyorsan kicsinálja, tul gyorsan...
Inkább ők találnak meg engem, ha akarnak valamit - csak sajnos elég ritkán akarják...vagymi
ajánlom a majom csapdát!...makiverem
EMMÁT El ne szeresd tőle
Be kell szilikonozni,kívül belül,meg be neylonozva be tesázni Nem csodálkoznék,ha idén találkoznék ilyennel
találtál te már akár milyet is?
Mittudomén,valami olyasmi de megmértük a bridgivel egy súlyban van A lényege,lehessen arra használni amire való,én má röhögök a sok zsét kidobálókon,de haccsinájják Egyszer élünk
Lehet hogy kínai csajt kéne keressek?
az egy nagy fos!
volt mindegyikünknek szinte,pont sehova nem volt jó.. csak c10
életbe meg egy vödör geci....endurózásra alkalmatlan.... bármelyik irányba szereled...tolóerő hihetetlenül nulla...oldaltartással se kell dicsekedni ...még fékezni is...tisztulni is kutyaszarul...viszont gyökeres kövesbe fákon keresztül...csak fűrészel még defekttel is...

mondom ezt egy normál közepes gumihoz viszonyítva...
és nem szántóföldön száguldozásra gondolva... hanem endurózásra

talán crosspályán fordítva felrakva elmegy normál puhább talajon....
milyen gumi az? hanoi, vagy minevű..?
persze..

de láttál te már kinai 22 évest bomba testel? én még nem, mind olyan deszka mint egy vasalo, megsexelném félnék meghal, esetleg átdöföm a tüdejét, vagy nem tudom nem vagyok doktor hausz...
Röhöghetel bassameg 8 eleje,8 hátulja(nekem),450-eseken jól vizsgázott.Teszek fel én is próbára
és AC-10 vajon van-é...? 30-eur-ért/per stück...

te most otthon héderezel..?
Nem arról volt szó hogy nálad már csak a 30 fölötti csajok rúgnak labdába?
kinai 22-évest bomba testel..

barátságbu...