én köztudottan pénzhajhász vagyok
de azt úgy teszem hogy mégis élek közben
amíg ez így jó,addig ezt csinálom
mivel nem születtem királylánynak,mindenért meg kell dolgoznom de élvezem
Sokan leragadnak a pénzért megvehető értékeknél,és azt gondolják mindenük megvan. A pénz hajtás közbe,meg elmúlik az életük,és amikor rádöbbenek hogy nem is éltek,akkor meg már késő!
Én azt szoktam mondani,hogy volt eddig olyan tartalmas életem (pedig nem vagyok öreg) hogy ha holnap leteszem a kanalat,akkor is többet éltem mint másik három ember!
na jahh , tegnap pont azt dumáltuk ott a jégen az átcsuszáson, hogy én pl személy szerint jo nagyot csalodtam az emberekben...
azt hittem az átcsuszáskor találkozunk legalább 5-6 hasonlo pár fős oda-vagy visszafelé korcsolyázo társasággal, ehez képest összesen 4-en koriztuk meg az átcsuszást köztűk egy 10 éves kissrác...
pedig volt ott annyi ember mint atom, jo sok puccos sznob,a versace kabátjaikban, tele a parkolo fullos autokkal jo sok szlovák redszámos geci drága verdával, de a sok gyökér csak bámult mint borju az ujkapura...
birkák az emberek, azt hiszik van egy drága kocsijuk és az a kánaán...
pedig ott kint a jégen a semmi közepén az volt az igazán nagy fless...
Szintén zenész! Bár én egy kicsit félnék,hogy a combjaival aktus közben összeroppantaná törékeny testemet! Mondjuk inkább abba haljak bele,mint végelgyengülésbe!
ez már valami
mint az hogy megvedd őket...
de azt úgy teszem hogy mégis élek közben
amíg ez így jó,addig ezt csinálom
mivel nem születtem királylánynak,mindenért meg kell dolgoznom de élvezem
Én azt szoktam mondani,hogy volt eddig olyan tartalmas életem (pedig nem vagyok öreg) hogy ha holnap leteszem a kanalat,akkor is többet éltem mint másik három ember!
ezután mindig eszembe fog ez jutni
azt hittem az átcsuszáskor találkozunk legalább 5-6 hasonlo pár fős oda-vagy visszafelé korcsolyázo társasággal, ehez képest összesen 4-en koriztuk meg az átcsuszást köztűk egy 10 éves kissrác...
pedig volt ott annyi ember mint atom, jo sok puccos sznob,a versace kabátjaikban, tele a parkolo fullos autokkal jo sok szlovák redszámos geci drága verdával, de a sok gyökér csak bámult mint borju az ujkapura...
birkák az emberek, azt hiszik van egy drága kocsijuk és az a kánaán...
pedig ott kint a jégen a semmi közepén az volt az igazán nagy fless...
jó reggelt Csikusz
Az anya nyulat készített az újévi ebédre,
melyet az apa saját kezűleg vágott le.
A gond csak az volt, hogy a gyerekek
nagyon szerették a nyulat, így nem
mondták meg nekik az igazat.
Ebéd közben megkérdezi a kisfiú
miközben jó ízűen eszeget:
Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
Találd ki! Adok egy tippet!
Anyátok néha így szokott becézni engem!