hát én se vagyok bekábulva tőle mert a kávéspoharamat elöblítem miután kiveszem belőle..mert bele nem innék...olyan citromos faszomos kutyaszar...mindíg mondom is a csjomnak minden reggel hogy ez a nagy hakni..koszolgatónak hívom...
ja és azért mosogatógép ide vagy oda ez is volt vagy 120 pénz és aztmondja a csajom itt a világvége meg bosch meg a sok pirula meg csingilingi bele..lehet a vízzel spórol mert csak a moslékotkeveri azzal mos ......szóval nagyon tisztán kell tartani...
anyám még ilyen analóg csaj volt és lavórba is eltudott faszán mosogatni...
na de mindegy ezeknek a misszpicsáknak kell a nagy okosság...
a porszívónk ugyanez .... irgumburgum karcher és ilyenolyan mindentfelszívósos ...csak kellene tologatni a szobába többet...mert az ugye nem volt a csomagban..
Van egy cimborám,5! motorja van. Abból van olyan 300 EXC-je,ami még egy percet nem ment,de rajta van neki minden biz-basz. Mondtam egyszer neki,hogy mi a fasznak 5 motor,mikor úgyis csak egyszerre eggyel tudsz menni? Legyen plusz egy tartalékba,ha ha annyira nem tudod mit kezdj magaddal. De 5 mi a lófasznak?
Szerintem mindenki szereti a pénzt,csak vannak akik túlzásba viszik a hajkurászását! Én is azért hajtok,mint mindenki. Legyen pénz kocsira,motorra,benzinre,rezsire,gyerekeknek jó cuccokra,játékokra. Nekem mindennél többet ér,ha látom a gyerekeimet, vagy motorozhatok snowbodozhatok a cimborákkal!
De van a környezetembe olyan,aki reggel elment dolgozni,késő este ért haza,minden nap, éveken keresztül. Aztán egyszer csak azt vette észre,hogy a lánya 7 éves,és szinte semmit sem látott belőle ahogy felnő! Ő mondta nekem egyszer,hogy azt az időt már nem lehet visszahozni vagy megvenni. Hiába van mindenük,azt már nem látja,hogy a lánya hogy fürdik este 3 évesen.
Igaz ez is ,igaz az is,mert sokszor megkell vegyél dolgokat,hogy megtudd élni amit szeretnél Ez amolyan oda-vissza játék,csak van ami már szükségtelen túlzás,bár kinek a pap-kinek a papné.
ja és azért mosogatógép ide vagy oda ez is volt vagy 120 pénz és aztmondja a csajom itt a világvége meg bosch meg a sok pirula meg csingilingi bele..lehet a vízzel spórol mert csak a moslékotkeveri azzal mos ......szóval nagyon tisztán kell tartani...
anyám még ilyen analóg csaj volt és lavórba is eltudott faszán mosogatni...
na de mindegy ezeknek a misszpicsáknak kell a nagy okosság...
a porszívónk ugyanez ....
nincs de nem is szeretnék
keresem a fotókat de nem találom
drága kocsi.
millios konyha amiben sosem főznek,
mosogato gép .
legnagyobb plazma tv.
motor amivel sose mennek.
golden retriever.
stb.
lécci
most keltél fel talán?
szewasztok..jó reKTMelt !
De van a környezetembe olyan,aki reggel elment dolgozni,késő este ért haza,minden nap, éveken keresztül. Aztán egyszer csak azt vette észre,hogy a lánya 7 éves,és szinte semmit sem látott belőle ahogy felnő! Ő mondta nekem egyszer,hogy azt az időt már nem lehet visszahozni vagy megvenni. Hiába van mindenük,azt már nem látja,hogy a lánya hogy fürdik este 3 évesen.
én meg mégsem küldtem el amit írtam...látom más megtette helyettem