Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor olyan mint én...én is spájzolok mindent.....eladni nem nagyon akarok...bár most azt se könnyű még ha akarnék is
hát én se vagyok bekábulva tőle mert a kávéspoharamat elöblítem miután kiveszem belőle..mert bele nem innék...olyan citromos faszomos kutyaszar...mindíg mondom is a csjomnak minden reggel hogy ez a nagy hakni..koszolgatónak hívom...
ja és azért mosogatógép ide vagy oda ez is volt vagy 120 pénz és aztmondja a csajom itt a világvége meg bosch meg a sok pirula meg csingilingi bele..lehet a vízzel spórol mert csak a moslékotkeveri azzal mos ......szóval nagyon tisztán kell tartani...
anyám még ilyen analóg csaj volt és lavórba is eltudott faszán mosogatni...
na de mindegy ezeknek a misszpicsáknak kell a nagy okosság...

a porszívónk ugyanez .... irgumburgum karcher és ilyenolyan mindentfelszívósos ...csak kellene tologatni a szobába többet...mert az ugye nem volt a csomagban..
De ez nem ad el semmit,ez csak vesz!
azt nem tudom de tuti megtalálta
én mosogatógép-ellenes vagyok
nincs de nem is szeretnék
Hasonlítok emberedre már. Lassan én is el adogatom a szarokat,me csak porosodnak. Nem van,baszogatnak is a srácok

keresem a fotókat de nem találom mint a bácsi a képen...ő mit kereshet ?
arrol szol az életük hogy kipipálják a tárgyakat....

drága kocsi.
millios konyha amiben sosem főznek,
mosogato gép .
legnagyobb plazma tv.
motor amivel sose mennek.
golden retriever.
stb.
Megtennéd?
Valahogy úgy! Amúgy szerintem neki csak simán feltűnési viszketegsége van!
aha
lécci
jó reggelt
most keltél fel talán?
már megint a kúrás? illusztráljak?
akkor neki nem kell zemóraszámláló...elég neki az üzempercszámláló...

szewasztok..jó reKTMelt !
Nem,ennek gépműhelye van. CNC meg eszterga,meg ilyen lófaszok. Szerintem ideje sincs menni eggyel se. Faszom érti ezt a sok birkát!
Néha-néha azért előfordul
nem a mixeres Marci az a cimborád...?
Én maradok az asszonynál. Nem nagy szám,de mááá úgy megszoktam!
Csak szeretnél!
Van egy cimborám,5! motorja van. Abból van olyan 300 EXC-je,ami még egy percet nem ment,de rajta van neki minden biz-basz. Mondtam egyszer neki,hogy mi a fasznak 5 motor,mikor úgyis csak egyszerre eggyel tudsz menni? Legyen plusz egy tartalékba,ha ha annyira nem tudod mit kezdj magaddal. De 5 mi a lófasznak?
Szerintem mindenki szereti a pénzt,csak vannak akik túlzásba viszik a hajkurászását! Én is azért hajtok,mint mindenki. Legyen pénz kocsira,motorra,benzinre,rezsire,gyerekeknek jó cuccokra,játékokra. Nekem mindennél többet ér,ha látom a gyerekeimet, vagy motorozhatok snowbodozhatok a cimborákkal!

De van a környezetembe olyan,aki reggel elment dolgozni,késő este ért haza,minden nap, éveken keresztül. Aztán egyszer csak azt vette észre,hogy a lánya 7 éves,és szinte semmit sem látott belőle ahogy felnő! Ő mondta nekem egyszer,hogy azt az időt már nem lehet visszahozni vagy megvenni. Hiába van mindenük,azt már nem látja,hogy a lánya hogy fürdik este 3 évesen.
Igaz ez is ,igaz az is,mert sokszor megkell vegyél dolgokat,hogy megtudd élni amit szeretnél Ez amolyan oda-vissza játék,csak van ami már szükségtelen túlzás,bár kinek a pap-kinek a papné.

én meg mégsem küldtem el amit írtam...látom más megtette helyettem