Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem látjátok a rajtszámát gyuszónak ..?
hallom ..aha
hát ment már az eb -n évek óta ..
különben múltkor mikor lemaradtunk róla akkor volt pár ac 10 hátra és az is 36 vagy 38 euro volt ..120 as 18 as
tudtad hogy kis gyuszó megy az eb re?..olasz csapathoz,állítólag talama régi főnöke hívta!
ezt már én is feltaláltam a cserélhető csavaros bűtyköt...
Fingom sincs. Én C-10 et használtam,az egész jó volt. Bullt azt ne vegyééé,mert picsfüstöt se ér!
elmegyek felétek és majd én is igy nyomom... dobjatok be 150 párat a kocsiba gyorsba..
megnéztem köszi.
Ilyen vagyok én is
Az rá,még új küllő likjaid is lennének,ha elég gyorsan forgatod
szokott lenni ...de gondolom most jönnek sorba az áruk év elején...úgyhogy nem lesz hiány ...a hiány mindíg akkor van ha megjön az áru és ki se rakják... már a kocsiból megveszik soxor..ja és nem is gondolnátok vannak emberek és jaj van ilyen gumitok akciósan de ..dobjatok be egy 150 párat a kocsimba ... milyen jó hogy erre jöttem...
és rámegy a 18-as felnimre.?
na a straussznál is 33 a két michelin...és nagyon akciósan hirdeti..mert amúgy meg kitalálta hogy negyvenvalamennyi
nézd meg a Mail edet
M-16 os az van 2 tárral
oké itthon vagyok vagy a környéken a közelben ...hívj hamarabb és akkor nem megyek el messze
Valahol írtam má,hogy hogy növeljetek bütyköt Há nem tanulsz vazze
én is ki akarom probálni már régota az M-12-öt, nálatok is van.?
Visszadobta,most elment
én voltam...de asszem ez volt...
hivlak majd... lehet megyek arra feléd motort venni.
hát kisgyuszó azt mondta nem rossz ....szerintem hallgathatunk rá is bár szemtelenül fiatal
s12 14000 az első és 16000 a hátsó...pont nem fillérre feleztem de ennyi és gondolom nem túl drága mert mindenki veszi tőlünk ...

amúgys12 elsőnél pl.a 14 pénz nem a világvége főleg egy első mitas 10-11 forintos árával szemben , hogy ennek a guminak az élettartama kétszer akkora minimum de az egy dolog........viszont a teljesítménye meg tízszer jobb ...
amugy erröl jut eszembe valaki probálta már az M-12-öt azt a kanalas bűtykös elrendezésü gumit, elvileg kemény sziklásra valo...
na igen a tapasztalat nem hazudik, elöl én sem használok mást csak s-12-öt. a legjobb gumi, drága de jo is.