micsoda képek ...nagyon jók..néztem pont az indexen előbb is egy sorozatot az is fasza ...csak néhány képen nyomasztóan ott van , hogy egyre szarabbak az emberek..
Intézkedhet,olyan nincs,hogy nem Területileg lehet nem illetékes,de az országban azt csinál szabálysértés,vagy bcs esetén amit mer.A többség örül,ha elfordulhat azt nem kell intézkedni,a buzgómócsing az rárabol mindenre NA azt az a sok,me segget nyalni kell,meg mutatni,én vagyok a jani
Há mera kokecolt motrotokbú folyhat az oil a jégre azt a ebihalak konzerválódnak, és csokis paradicsomos halak szaporodnának el a nyálka helyett.Azokra meg nincs annyi zárjegyük,hogy megtujják mindet raggajtani,ezé betíccsák lassan a levegővételt is
Kibaszásból a hátamra akasztanék egy motoros permetezőt,aztán feltekerném csutkó gázra,és úgy korcsolyáznék.Na erre mit lépnének hogy baszódjanak széjjel?
nem volt azon semmilyen fék csak az a kurva nagy propeller, meg a nagy hang hozzá, és tudott menni egyenesen oda-vissza mekkora egy haszontalan kacat... főleg jégen..
http://video.mon.hu/hirek/heav...
meg a bakonyi harci helikopter ezredet...
ezt mondta ott a rendőr fenhangon az embereknek....
kiszophatják a kurva anyjukat a sötétződek