Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo morgent.
micsoda képek ...nagyon jók..néztem pont az indexen előbb is egy sorozatot az is fasza ...csak néhány képen nyomasztóan ott van , hogy egyre szarabbak az emberek..
És gyerekkoromban, amikor azon versenyeztünk, ki tud nagyobbat belekullantani a vízbe?
Intézkedhet,olyan nincs,hogy nem Területileg lehet nem illetékes,de az országban azt csinál szabálysértés,vagy bcs esetén amit mer.A többség örül,ha elfordulhat azt nem kell intézkedni,a buzgómócsing az rárabol mindenre NA azt az a sok,me segget nyalni kell,meg mutatni,én vagyok a jani
Persze
Há mera kokecolt motrotokbú folyhat az oil a jégre azt a ebihalak konzerválódnak, és csokis paradicsomos halak szaporodnának el a nyálka helyett.Azokra meg nincs annyi zárjegyük,hogy megtujják mindet raggajtani,ezé betíccsák lassan a levegővételt is
CSá
holnap hívhatlak ?
Jó pinákolást
Egy dobozt amiben bele teszed Semmit,mit küldenél? Majd letrécseljük a többit
na elmegyek aludnyi... befáradtam mára , csáá.
persze ez csak fotoshop..
rádkűldenék a grippeneket...
meg a bakonyi harci helikopter ezredet...
hahh a ventillátorost a katasztrofa védő,mancskereső kűlönleges erők hozták, hááá nekik szabad gondolom, mégha nem ér szart se...
Kibaszásból a hátamra akasztanék egy motoros permetezőt,aztán feltekerném csutkó gázra,és úgy korcsolyáznék.Na erre mit lépnének hogy baszódjanak széjjel?
és a ventillátorost nem találták meg a hülyeségekkel?
minden jármüvel tilos amit robbano motor hajt, mindegy hogy a viz halmazállapota jelenleg megváltozott és jég lett belőle....

ezt mondta ott a rendőr fenhangon az embereknek....
jajj elfelejtettem ideírni a zöldekhez előbb, hogy
kiszophatják a kurva anyjukat a sötétződek
nem volt azon semmilyen fék csak az a kurva nagy propeller, meg a nagy hang hozzá, és tudott menni egyenesen oda-vissza mekkora egy haszontalan kacat... főleg jégen..
benzines korival tilos ?