ma volt a fűredi nagy jégbanzájon egy ilyen légpárnás cucc, na az egy vicc egyenesen tud menni a jégen, kanyarodni csak ugy ha lelassul és nagyon lassan megprobál de ugy is inkább csak oldalazik, akkora hangja van mint egy helikopternek, jahh és fék semmi...
öt forintot nem adnák érte...
ez a jég már nem tud elolvadni a szögnyomok miatt rendesen...és nyáron majd a csónakok összekarcolódnak ezmiatt.... szóval mint az erdőbe ugyanolyan a kár...
valaki joakaro ránkhivta öket, gyalog jöttek a molo felöl, követték a robi nyomát, kettő meg egy civil régi fajta astrával,
nézegették az autot szerették volna tetten érni a bűnözö jégrobogosokat...
amugy tényleg felháborito , mit képzelnek ezek a mai fiatalok , rámennek a jégre szöges gumival összekarcolják meg ilyenek..... ááááá tiszta vandál egy népség, golyot nekik...
állitolag van valami törvény hogy semmilyen motoros hajtásu járművel nem lehet rámenni a befagyott tavak jegére....
ezek 4-en jöttek a nyomok oda vezettek a kocsihoz ,lefényképezték oldalrol az autot, meg elbujtak 1 orára a nádas szélére, aztán elmentek a haza...
pedig olyan helyen parkoltam ahol nem nagyon szabad, a helyiek, meg a horgászok szoktak oda állni de elvileg csak külön engedélyel lehetne,
elvileg a vizi rendőr nem intézkedhet a parton ilyen parkolásért, vagy tudja faszom...
ki érti ezt...
öt forintot nem adnák érte...
jégrobi körbe röhögné,
amúgy gratula a túra sikeréhez......jó lehetett...
nézegették az autot szerették volna tetten érni a bűnözö jégrobogosokat...
amugy tényleg felháborito , mit képzelnek ezek a mai fiatalok , rámennek a jégre szöges gumival összekarcolják meg ilyenek..... ááááá tiszta vandál egy népség, golyot nekik...
Persze a motoroson könnyebb elverni a port
ezek 4-en jöttek a nyomok oda vezettek a kocsihoz ,lefényképezték oldalrol az autot, meg elbujtak 1 orára a nádas szélére, aztán elmentek a haza...
pedig olyan helyen parkoltam ahol nem nagyon szabad, a helyiek, meg a horgászok szoktak oda állni de elvileg csak külön engedélyel lehetne,
elvileg a vizi rendőr nem intézkedhet a parton ilyen parkolásért, vagy tudja faszom...
GRATULÁLOK!
fuuu volt nagy akcijo, kommandoztak a nádasban meg ilyenek mert a jégen robogozni legalább akkora bűn mintha én lennék a mori mészáros...
Én többször átúsztam nyaranta... nekem, aki az életéért küzdött,az beszarás... de ez jól hangzik
teendők : mit küldjek a telón kívül ?