Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nincs az a ződ akinek én megállok az erdőben, mutogathatja az igazolványát,
igen lehet hogy a szögnyomok miatt van a balhé, nade akkor mivan a sok millio korcsolya nyomal...?

ki érti ezt...
Kézifék nem volt rajta?
Közúton is, persze
ma volt a fűredi nagy jégbanzájon egy ilyen légpárnás cucc, na az egy vicc egyenesen tud menni a jégen, kanyarodni csak ugy ha lelassul és nagyon lassan megprobál de ugy is inkább csak oldalazik, akkora hangja van mint egy helikopternek, jahh és fék semmi...
öt forintot nem adnák érte...

jégrobi körbe röhögné,
meg a halak is szögnyomos vizet isznak...
Sőt, mivel a dunadrávásokkal is szoktam lógni, jelzem, hogy még a zöldek is igazoltathatnak, intézkedhetnek...
ez a jég már nem tud elolvadni a szögnyomok miatt rendesen...és nyáron majd a csónakok összekarcolódnak ezmiatt.... szóval mint az erdőbe ugyanolyan a kár...
hát pedig nálunk van , hogy a vizirendőrök partraugrálnak búbánat dömös visegrád volnalon és basztatják a főútvonalon az autósokat motorosokat ...

amúgy gratula a túra sikeréhez......jó lehetett...
valaki joakaro ránkhivta öket, gyalog jöttek a molo felöl, követték a robi nyomát, kettő meg egy civil régi fajta astrával,
nézegették az autot szerették volna tetten érni a bűnözö jégrobogosokat...

amugy tényleg felháborito , mit képzelnek ezek a mai fiatalok , rámennek a jégre szöges gumival összekarcolják meg ilyenek..... ááááá tiszta vandál egy népség, golyot nekik...
Ilyenkor ők mivel üldöznek? Egyébként mi a bajuk azzal, ha koptatod a jeget? Félnek, hogy beszakadsz és nekik kell kihalászni?
Háááát, valami olyan törvény is van, hogy tilos mondjuk közpénzt lopni

Persze a motoroson könnyebb elverni a port
állitolag van valami törvény hogy semmilyen motoros hajtásu járművel nem lehet rámenni a befagyott tavak jegére....

ezek 4-en jöttek a nyomok oda vezettek a kocsihoz ,lefényképezték oldalrol az autot, meg elbujtak 1 orára a nádas szélére, aztán elmentek a haza...

pedig olyan helyen parkoltam ahol nem nagyon szabad, a helyiek, meg a horgászok szoktak oda állni de elvileg csak külön engedélyel lehetne,
elvileg a vizi rendőr nem intézkedhet a parton ilyen parkolásért, vagy tudja faszom...
Szép estét!

GRATULÁLOK! A bátorság miatt is! A Fiad nem semmi csávó lehet
lóestét
És mivel üldöztek? Gyalog,vagy utánad akartak korcsolyázni? Mindig erőlködnek a motorosokkal,aztán meg nagy pofára esés a vége!
Itt a város mellett van egy duzzasztott tó... még pár hekust is láttam rajta motorozni tavaly télen... akkor most mivan?
Istenbiza, nekünk is meg kellene próbálni eccer. 12 a nagyfiam, 9 a középső... sztem simán bírnák
tegnap üldöztek minket a vizirendőrök a jéégrobogozás miatt....

fuuu volt nagy akcijo, kommandoztak a nádasban meg ilyenek mert a jégen robogozni legalább akkora bűn mintha én lennék a mori mészáros...
a világ legnagyobb jégpályája.. jeeehhhh.........
oké küldöm
nekem 10 ezret..
Bakker, ez mekkora buli lehet!

Én többször átúsztam nyaranta... nekem, aki az életéért küzdött,az beszarás... de ez jól hangzik
és a lényeg hova? kinek ?
CSika Hétfőn küldhetnék egy wr 450 hátsó telót ?

teendők : mit küldjek a telón kívül ?