csak beszóltam srácok hogy a TM blokkja gyönyörű állapotban van, henger, hajtókar, főtengely, csapágyak 100%-osak...csak valami seggfej EGY GYŰRŰS dugót rakott bele...
Te magadnak otthon .Csinálják bármilyen méretben,vastagságban, szalagban stb,ragasztójuk is van sokféle,hőálló pöcsömálló minden.Má egyszer kábíttattam magam egy cég által,de inkább hagytam.Az a baj, már sok az ilyen,egyre több lesz,lehet felmegyek azt kikombinálok velük valamit,hátha lenne rá gyógyír.Tesztelni kéne milyenek,meg mit bír. Me ezekbe is van annyi vastagság meg szélesség a telókban,mint égen a csillag
ma is voltunk ..fasza volt ...mentünk stihlel kihajítottunk pár fát... akik nézték mondták hogy itt ezen a meredeken minek vágunk ki fát itt úgyse lehet feljutni....pedig tudják hogy van baj a fejünkbe mégse hitték.....aztán feljutottunk ketten ..lacival...persze kellett menni 40 különböző akrobatickij pozicijával végződő próbát ...
Az a csúszó alá még elmegy,van akik rézlemezt tesznek stb,ha jó a teflon, és csak a tartó kopott el a kosztól akkor az még elmegy.EZ viszont az álló,és ez szétbassza a csúszószárat is Ide nem tehetsz semmit,max púrhabot
Tudom,de má annyi ilyen szar van azt nincs rá zsetonjuk,valami olcsó megoldás kell a népnek úgyérzem.Minnyá rendelek is ilyen szarokat,csinálják bármilyen méretben.Mondom gyárat kéne csinálni ,szálljatok be,me lemaradtok
szokták csinálni hogy a nem csuszo oldalát megfujják festékkel azzal lehet nyerni pár tizedet, persze nem varázsol a tuloldalára teflont de ideig-oráig jobb lesz nem log annyira,
Na, elmentem.
ez a másik oldalon a szeméttelephez a legközelebb van ..ill. ma lett
de ezt te ugyis tudod.
sufni tuning tanácsainkat hallották...