Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dudát vissza kellett szerelnem mert csak ezzel tudom terelgetni a csapatot.....
Ammá nagyon jó lenne
az , tényleg jó , de ha mástól kapsz az is jó
Krosszokban egy gyűrűs szokik lenni...
te kis feledékeny majd emlékeztetlek
csak beszóltam srácok hogy a TM blokkja gyönyörű állapotban van, henger, hajtókar, főtengely, csapágyak 100%-osak...csak valami seggfej EGY GYŰRŰS dugót rakott bele...

Na, elmentem.
Ez az ember magasra törő Úúú,de forog a elsőkerík ,meg duda is van
nájn

ez a másik oldalon a szeméttelephez a legközelebb van ..ill. ma lett
Te magadnak otthon .Csinálják bármilyen méretben,vastagságban, szalagban stb,ragasztójuk is van sokféle,hőálló pöcsömálló minden.Má egyszer kábíttattam magam egy cég által,de inkább hagytam.Az a baj, már sok az ilyen,egyre több lesz,lehet felmegyek azt kikombinálok velük valamit,hátha lenne rá gyógyír.Tesztelni kéne milyenek,meg mit bír. Me ezekbe is van annyi vastagság meg szélesség a telókban,mint égen a csillag
"persze kellett menni 40 különböző akrobatickij pozicijával végződő próbát"

ahol tegnap próbáltunk ez a 2között van? ahol ált kb a busz?
ma is voltunk ..fasza volt ...mentünk stihlel kihajítottunk pár fát... akik nézték mondták hogy itt ezen a meredeken minek vágunk ki fát itt úgyse lehet feljutni....pedig tudják hogy van baj a fejünkbe mégse hitték.....aztán feljutottunk ketten ..lacival...persze kellett menni 40 különböző akrobatickij pozicijával végződő próbát ...
akkor nem tudom, kiváncsi lennék ki rak rá teflon bevonatot...
VAn nekem is ilyen is olyan is,nem jó szarnak se,az nem megoldás
Az a csúszó alá még elmegy,van akik rézlemezt tesznek stb,ha jó a teflon, és csak a tartó kopott el a kosztól akkor az még elmegy.EZ viszont az álló,és ez szétbassza a csúszószárat is Ide nem tehetsz semmit,max púrhabot
amugy létezik olyan hogy teflon spray, valahol láttam egyszer ,lehet azzal kéne felrestaurálni,
Tudom,de má annyi ilyen szar van azt nincs rá zsetonjuk,valami olcsó megoldás kell a népnek úgyérzem.Minnyá rendelek is ilyen szarokat,csinálják bármilyen méretben.Mondom gyárat kéne csinálni ,szálljatok be,me lemaradtok
ismerek oyla aki sörösdobozt vágta szét és azt rakta be a telóba
Köszönöm Uram Teflon kell Szóval akkó marad a teflon küldetés,addig ez meg alszik itt.VAgy lekaparom egy tepsiről azt rátesázom
mondjuk azon a lenyalton már nem segit.

de ezt te ugyis tudod.
azért mentem ma is tegnap zoozee val votlam
izomláz jo dolog. másnapi motorozással gyogyithato.
szokták csinálni hogy a nem csuszo oldalát megfujják festékkel azzal lehet nyerni pár tizedet, persze nem varázsol a tuloldalára teflont de ideig-oráig jobb lesz nem log annyira,

sufni tuning tanácsainkat hallották...
Nem kínai
Tsókolom ,nem is tudom,má elfelejtettem