Szevasztok! Andris, vedd meg és cseréld ki az első telokat egy 99-2000 körüli CR250 teleszkopra AÍ HÁTSOT TEKERD BE TELJESEN ÉS AZTÁN VISSZA 6-8 KLIKK meglátod nem bánod meg mert a motorja jobb bármelyik crossnál kb fényévekkel!
Atti drága,exed iwiwen írt nekem,ha kíváncsi vagy mit akkor továbbíthatom Neked,de én nem akarok belefolyni a dolgokba....én olyan ember vagyok hogy a barátomnak tekintek valakit egészen addig míg nekem nem ártott és megértjük egymást,akárki akármit mond
Tudom Balint...persze, nincsnek nekem olyan remenyeim hogy Bubba legyek...oregesen elporoszkalok a sajat tempon=mban, de azert majd egyszer talan alarakok egy masik telot...ki tudja?
Meg azert vannak am itt endirocross palyak is am...
Andris nem akarlak megbántani de akkora csalodás lesz egy krossz pályán egy 300-as 2t ENDURO..
a titok a futoműben van nem a motor erőben, meg hogy hány köbcenti, nekem a gasgas 300 egy akkora fos bármilyen krosszpályán mint atom, erős persze meg szépen ellővi magát a mandinerböl, de a legkisebb elugron atomra összeül a futomű, de anyira hogy az már fáj..
persze ez a lágy futomű a nagy előnye enduroban, meg szikláson, de pálya közelébe nem valo.
két kűlön világ, olyan hogy erre is jo meg arra is olyan meg NEM létezik..
na megyek kikapom az exc-ből a lengővillát hogy ránézzek mikor kapott zsirt.
azon nem változtat semmit hogy mi barik vagyunk,ha lehet ezt annak mondani
Meg azert vannak am itt endirocross palyak is am...
Boldog szűlinapot a kindernek, fűle érjen bokáig és hasonlo jokat kivánok...
Andris nem akarlak megbántani de akkora csalodás lesz egy krossz pályán egy 300-as 2t ENDURO..
a titok a futoműben van nem a motor erőben, meg hogy hány köbcenti, nekem a gasgas 300 egy akkora fos bármilyen krosszpályán mint atom, erős persze meg szépen ellővi magát a mandinerböl, de a legkisebb elugron atomra összeül a futomű, de anyira hogy az már fáj..
persze ez a lágy futomű a nagy előnye enduroban, meg szikláson, de pálya közelébe nem valo.
két kűlön világ, olyan hogy erre is jo meg arra is olyan meg NEM létezik..
na megyek kikapom az exc-ből a lengővillát hogy ránézzek mikor kapott zsirt.