Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megdugjuk a csika csaját
egyik évben Mária GYURI aki egy hatalmas ember Nánai EC-t végig dudálta, sokat röhögtünk rajta,
én inkább meg se nyitom őket ha nincs rajta motor
Csókolom engem meg már senki meg se ismer itt
Zéé képeivel vigyázni kell.
Olyat szoktam én is,hogy oda böffnetek a rendszernek. Általában behibáznak tőle az emberek,vagy félre mennek és elengednek.
ez hószállíngózás a kettes képen mikor ez az irígy ugrat ?
ez a része nem zavar ...
én ha utolérek valakit akkor egyet visszapattintok és pörgősebben megyek mögötte és kikészül...aki előttem ballag ..aki meg gyorsabb azt meg úgyse látom...
Rádijózzatok
Eddig vóót kedvem az assszonyhoz. De má nincs!
tavalyi bágeres képek
Az oké,de a krosszos rutinos nincs hozzászokva,assetunná mi van. Én még lehet be is szarnék,főleg valami mély hangos szartú
hát mire is gondolnék 1-jó ,,,,-re
Krimpifőd kapállás?
Mennyééé a picsába! Rákattintottam,aztán teli képernyőn néztem ezeket a mocskokat! Majdnem visszahánytam a kakaós kalácsot!
azt elhiszem csak az a baj , hogy máá én is elfelejtek emlékeztetni
EC-n szokták nyomni, mondjuk egy rutinos leszarja, pár kanyarba oda porol maga mögé máris leszokik a duduzásrol...
ma megint megúsztam vele egy balesetet...fent beindultam egy mély pinába és kláttam alilról felindul egy haverom és nyomtam és meghallani ..nem úgy mint a kiabálást meg a fütyülést sisakban
mire gondolsz..?
Na,csak van előnye igaze.Má rajtahagyom Én is,azt pályán majd nyomom rájuk,megijednek,úgyis elengednek
olyan vagy mint a kolompos tehén a nyáj elején, csak duduzol folyton...
Andris nehogy elmenj má, besértödsz egy kis osztástol...