Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hazértem épp kisezdtem a légszűrőt a mosás miatt megjött apám és eltört a sztender rugó abban a pillanatban nemtom mivan én ha ezzel a motorral megyek tuti okozok benne valami kárt
.
hoygne jobb mint az "eredeti"
Hát,ez is jó
Kipufogo kibirta hazáig kiscsuka?
Mind más és más,szétszedve ,ha megegyeznek az alkatrészek is,de a kopások már nem azonosak,az egy ugyanolyan egyformára beállított telóknál is vannak nem kis különbségek. Azonkívül,hogy jól el is lehet baszni
pl itt le lehetne tesztelni
Még a WP-ket birom,beleöntve 04,beleütve 05.06.28 például azt betéve 06-os modellbe.Na akkor most,hogy is van a fejlesztés?Ember meg örül,van újabb,meg fasza. Az SXS az más tészta, ott van variáció,de a simába az égvilágon semmi Hogy is van ez akkor?A MArzóba ott van sok varia.Na,de nem látsz bele vételkor.Ugyanolyan külső ,5 különböző belső,de vajon melyik a gazdié?Kívülről nem tudom miért nem tesznek rá jelzést,hogy ez komoly,ez meg buta
akkor olyan telót kell rakni a tmbe már jólenen kipróbálni azokat a fasza telókat annyit már észrevettem hogy nagy rumplikon menni ezzel és a gas gas al ég és föld ezzel mintha semmi nem lenne de ezt nem a gas gas rovására írom az amire kilett találva arranagyonisjó
Az már jó,egyik legjobb még ma is
és a 2007esnek miylenek?
Szemét teló,mert szétszedhetetlen,csak roncsolás meg + zsé árán nem kis melóval lehet okosítani.VAgy marad úgy.Sajnos sok maradt belőle polcon azt meg belebaszták a yamaha 05-06 évjárataiba.El kellett tüntetni a polcokról.Újonnan,még jók,de ahogy elkopik a belük úgy válnak fossá.
A hondának majdnem azt a két évjáratát ajánlja amibe a legszemetebb volt az első telo Andriska csak olyat tegyél bele
Olvasta valahol Legalább olvasni tud
Na most gondold el csika hogy az ember mennyire komoly lehet BETEKERED KOPPRA AZTÁN KLIKK VISSZA Beszarok
Én az EXC-t simán elcserélném 1:1-be egy 2pár évvel fiatalabb EN125-re...
Mégsem kell a kutyának sem
Na,nem látott még olyan szart belülről Még, ha 2005-öt írt volna,de az a hátsó beállítás az tetszik
Tegyél rá traktorsúlyt
legközelebb tegyél bele 15öt olyan könnyű az eleje hogy mindig hanyattbaszom vele magam
Ezt a hülyeséget
Tudod,mindíg megy a lejáratós baromkodás,hagy menjen .Addig jó Van a tiédbe,vagy 8 kiló drót,de lehet 9,szedd szét azt vidd a méhbe
aztat mondják kókler vagyol

én azért bízom benned, hogy a telóm nem tömted teli ilyesmivel.
Ajjajj,mennyit csináltam olyat,mé?