hazértem épp kisezdtem a légszűrőt a mosás miatt megjött apám és eltört a sztender rugó abban a pillanatban nemtom mivan én ha ezzel a motorral megyek tuti okozok benne valami kárt
Mind más és más,szétszedve ,ha megegyeznek az alkatrészek is,de a kopások már nem azonosak,az egy ugyanolyan egyformára beállított telóknál is vannak nem kis különbségek. Azonkívül,hogy jól el is lehet baszni
Még a WP-ket birom,beleöntve 04,beleütve 05.06.28 például azt betéve 06-os modellbe.Na akkor most,hogy is van a fejlesztés?Ember meg örül,van újabb,meg fasza. Az SXS az más tészta, ott van variáció,de a simába az égvilágon semmi Hogy is van ez akkor?A MArzóba ott van sok varia.Na,de nem látsz bele vételkor.Ugyanolyan külső ,5 különböző belső,de vajon melyik a gazdié?Kívülről nem tudom miért nem tesznek rá jelzést,hogy ez komoly,ez meg buta
akkor olyan telót kell rakni a tmbe már jólenen kipróbálni azokat a fasza telókat annyit már észrevettem hogy nagy rumplikon menni ezzel és a gas gas al ég és föld ezzel mintha semmi nem lenne de ezt nem a gas gas rovására írom az amire kilett találva arranagyonisjó
Szemét teló,mert szétszedhetetlen,csak roncsolás meg + zsé árán nem kis melóval lehet okosítani.VAgy marad úgy.Sajnos sok maradt belőle polcon azt meg belebaszták a yamaha 05-06 évjárataiba.El kellett tüntetni a polcokról.Újonnan,még jók,de ahogy elkopik a belük úgy válnak fossá.
én azért bízom benned, hogy a telóm nem tömted teli ilyesmivel.