Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be is zártam,ez a lemezelés is inkább kialvadt aggyal
nekem ilyenbe kell dolgoznyi ...szép?
lassan megyek aludnyi.
Zéé, kéne egy pár apro kacat pici pénzért befér egy boritékba nem kűldenél nekem ilyesmit.?

Kéne. - 2 db hőállo o-gyűrű a rezohoz,

2 db kipufogo gumibak , az a kis gömbölyű.

Hengerfej tömités belső - kűlső o-gyűrü.
csika telőszerelllő cipő.....
hűje... mosogato géped van már.?
na igen, csak ez már a sokadik, és kezdem szarul tolerálni a modortalanságot...
Halló lenne pár kérdésem mert ...
a KTM az tényleg egy TM csak lemaradt róla a K betű?
A goldfren matrica hogyan befolyásolja a motor teljesítményét?
melyik a jobb a CRF vagy a CBR? naaaa?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
huha, köszönöm, én is őt...
Ervinbácsinál volt egy, de inkább elküldtem hozzánk unokabáttyámat a régi láncért
nem, csak pont tüsszentettem
Csak neked,me tetszik a cipő Van ám itt kuriózum is,kibasott nehéz
Mik vannak-e.Asszony üzeni,puszil,meg üdvözöl,meg minden, mondjam mán neked ,me lefagyott a gépe Hálistennek
néha én is belemerülök mit hogy szögeljen meg faszán hogy spóroljon...puszta jóindulatból ...de van akinek nincs is motorja...
Na,igaze,úgy ahogy Én
na jahh, asszem leszokom erröl hogy válaszoljak jo indulattal egy hűlye kérdésre,

ez is milyenek a crf-ek válaszoljatok minden érdekel ..

erre én vissza kérdezek mégis melyik a 250, vagy a 450.?

erre ő mindegy , mindegyikröl érdekli a vélemény, na ebböl már lehetne tudni hogy ez a bűdös életben nem fog venni crf-et igazábol nem is érdekli, csak kérdezett valamit hogy kérdezzen valamit...

legközelebb anyi lesz a válasz : jok bazdmeg..
ééééééés,mi leszünk a szarok
Má van benne,mit számít 100 évre előre tervezek Mindent a cél érdekében Meggyünnek a gépek,vehetek fel vagy 3 embert,me leszopom magam,vagy feldaraboltatom magam,vagy nem is tudom,de besokallok az tuti,me egy seggel annyi lovat megülni,meg dógozni is,tanulni is,nem lehet.Olajakat kiszedegetni,elmosogatni a cuccokat,ma is apám segített.Majd lesz valami,de a belihez ússe engedek senkit
na lépek alszani hali
jajj nem baszott fel az a farok az EC.ban , csak már unom hogy bejönnek valahova , kérdeznek minden féle baromságot amire nem is érdekli a válasz...

ilyen igazi forumos folyton kérdezgetős szájkarate...

az ember álaszol jo indulattal és leszarják, még egy köszi-re sem futja...
Azon,azon,nem, azt kikéne hagyni,az altatós
II.o. ban már gond nélkül megy a felvezető kör de harmadban istenem ott lehet aztán agyhugykövet kapni