Példának hozom fel bátyám volt motorját ami most a haveré és épp zoozeenál van.EXC 400 2004-ben olcsón vette bátyám és boldog volt milyen jó üzletet csinált.Azóta annyi bosszuságot okozott az a motor sokaknak és annyi pénzt felemésztett hogy átkozzák mindketten.Én kívánom andrisnak hogy összehozzon belőle egy jó motort pályára,de biztos lesz vele mit dolgozni.
Dehogy ment,ma azt hallottam,hogy a hátsófelnibe fúrt 5 likat,és 8-as lemezcsavarokkal rögzíti a belső gumit,ne forduljon el a belső a sziklákon
Figyu én olyan vagyok hogy megmondom amit gondolok.Én nem vagyok szerelő meg még sokan nem azok itt meg vannak azok is nem is hülyék de ha jol emlékszem itt napokig te csináltál közvéleménykutatást motorügyben.Aztán mikor elmondták a véleményüket az emberek te pont leszartad azokat.Ha meg tudod mi a jo meg mi a szép akkor minek kérni a tanácsokat meg a segitséget?Kurva nagy okosságnak tartom ezt a motort ami enduro és te crossozni akarsz amibe csak elsőtelot kell venni aminek a blokját fullra felkell ujitani aminek nincs meg a hátso féke kopottak a tárcsák levan pukkanva kivűlről rozsdás mindene stb.Ez a motor a végén ha rendesen meglenne csinálva többe lenne 1 jo és odavalo motortol.És még nem láttuk a váltot milyen kopott lehet mennyire lehetett ennek olyan gazdája aki rendesen cserélte az olajat stb.Ezek tények és nem okoskodás!Én nem vagyok szerelő de láttam már motort.Na szoval én nem haragszom rádmeg semmi nehogy féreérts de most is az a véleményem hogy 1 szar boltot csináltál ezzel!De ne legyen igazam és sok szerencsét hozzá
,konkrétan
.Mert vannak akik pampognak oké,de a távolsági okoskodást csak kiröhögni lehet,me általában úgysem az a baja amit előadnak.Annak címezzed a mondandódat akinek szól,ne csak írkálj,a hozzáértőbbről meg pár vélemény lesz szerintem
Gratulálok,kezdenek bemutatkozni az emberek
Keményen öcsécském,de a válasz erre feliratra kattintgatást használjad,és érveljél,ne csak
mert azt sokan tudnak
Hajrá,ezé útálnak engem is
GG pampera 125 adott, szét lesz kapva, idomok matt fehérre fujatva, váz homokfuvo, fekete szinter. Kérdés: Ha már szét van kapva mit érdemes átnézni a blokkba, a villák szét lesznek ezen kivül huzva, és a fékek, elektronika átlettlesve, ammi hány gond volt meg lett oldva, viszont aki megtudná első villáját csinálni jelentkezzen, mert szimerring már 2x lett cserélve még kb mindig 2hét után nyomja az olajat.