Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh.. majdnem ingyé adom mégse kell senkinek.
A 450 sxed is megvan még?
Hello Bálint.Nehogy bedölj mindennek amit a zéé mond Hátso tárcsavédőt mingyá csinálhattál volna nekünk is hogy nekünk ne kelljen.Énis rakosgatom már össze a mocit mert vázra szettem.Megérdemel már 1 kis törödést.Nagyon pengén fog kinézni is ugyhogy örülni fognak asziklák és fák neki Tegnap voltam pont venni hozzá csomo mindent zozival.Megvettem világ legjobb láncszettét bár az is volt rajta és az már bizonyitott hogy sokat elmegy ezen a motoron.
elado ,sok jo magyar forintért.
Oszt a gasgassal mi lesz? Kiméred?
Ja,ezt néztem a homokbányába. Atom kis cucc.
szeva Tibi. hallom megnősűltél...
ez lesz rajta bevált kiprobált benne van a tudás már.
Jo reggelt
hello telotekergető pinátmár nemanyira szerető olajoskezü csikusz.
azt alakitom át ami a gasgas-on volt, az bevált kiprobált, már szétvágtam itt -ott mert ezen tök más a váz ive, és a rezo is lejebb log egy kicsit...
Jó reggeltet, mindenkibe
Hát igen ez erre felénk elengedhetetlen kiegészitö a sziklák miatt. Mivel nekem nincs ilyen jo kézügyességem,igy Perébe a Szemiéknél rendeltem egy Gold Freen márkájut. Liszenszesen kapom 6000 körül. A gyári meg nem kicsit drága.
A rezo védöre kiváncsi leszek.
tegnap már csináltam rá hátso tárcsa védőt. , és alakitom rá a Brutál rezo-kartervédőmet is addig nem viszem csunyább helyekre,
Jol van akkor. Ez a lényeg. Sok fát,és sziklát a használatához.
finom kis műszer., tetszik nagyon

ha vissza olvasol leirtam mk az első benyomások., eddig tetszik nagyon.
Adj isten Bálint. Na mi a vélemény az osztrák gépezetröl?
ez tényleg csinos kis gép.
jo morgent.
És mennyiért vesztegetnek egy ilyet? Mert gondolom neked se zsilliárdosok a szüleid...
nézegettem milyen fasza motort rajzoltak megint ktm -nél......gyerekeknek ilyen iskolábajárós szép jó csajozós nulla fogyasztással....olaszoknál már megvették az összes termelést vazze aztán most jött ki....de vagány gép....mit nem adtam volna 16 évesen ha egy ilyenem lehetett volna...
ti mindíg alszotok ? de jó nektek tudtok dögleni....
málnaszörpös jóreggelt !
de el ne mond senki nek
14