Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te Bélám, te nem dologzol a héten se.? mert akkor motorzani kéne ott nálatok egy két naposat izibe.
szerintem is egészségesebb az együtt élés a mai világban, mert ott mindig ott az a láthatatlan damoklészi kard hogy bármelyik elmehet bármikor,

de mikor már papir van meg áso-kapa-nagykaland akkor az emberek azt kezdik hinni valami tulajdonuk lett a másik ember és beleugatnak olyanba is amibe amugy sose tették volna, egyedül vallásos embereknél működik ez a házasság dolog... talán..... szerintem...
micsoda baj az a nősülés....szerencsére kimaradtam ebből a projektből...öregek megmondtak mikor gyerek voltam , hogy meg ne nősülj !

nők annyira folynak alulról főleg a mai szarok , hogy házasság meg minden..aztán nem tudnak viselkedni csak elsárkányosodni...hát vegye el őket a krokodil...
mertha megnősülsz elöbb utobb el is fogsz válni, ilyen a világ rendje...
jo reggelt népek.
Jó neked hogy ilyen nyugodt vagy! Nősülj meg,majd elmúlik!
Nem sok. Elvan mint a befőtt! Árulja a rotyogóit.
hali
HOVA loholsz szomszéd?
Jó éjt mindenkibe
én is lepunnyadok ..majd holnap..csákány ..jó éjt!
Öreg bealvadt
na elmentem aludnyi, csá..
hivlak majd.
golden retriewer, amerikás film tengarparton sétálva andalog a szerelmás pár, és közben a golden ott rohangál a parton, fuuu trendi hálivudi amcsi imidzs..
Adok Én,ha csinálunk gyárat .Meg lehet cipőgyárad is,ha akarod
má enyém is viseletes ..egy napig volt ilyen..csak nem ad a gazdám újat mert egy csomó pénz ez a szar
Szép ,vót nekem is .Lerohadt a lábamrú addig hordtam
de...
Mot megyek kutyát lopni!