szerintem is egészségesebb az együtt élés a mai világban, mert ott mindig ott az a láthatatlan damoklészi kard hogy bármelyik elmehet bármikor,
de mikor már papir van meg áso-kapa-nagykaland akkor az emberek azt kezdik hinni valami tulajdonuk lett a másik ember és beleugatnak olyanba is amibe amugy sose tették volna, egyedül vallásos embereknél működik ez a házasság dolog... talán..... szerintem...
micsoda baj az a nősülés....szerencsére kimaradtam ebből a projektből...öregek megmondtak mikor gyerek voltam , hogy meg ne nősülj !
nők annyira folynak alulról főleg a mai szarok , hogy házasság meg minden..aztán nem tudnak viselkedni csak elsárkányosodni...hát vegye el őket a krokodil...
golden retriewer, amerikás film tengarparton sétálva andalog a szerelmás pár, és közben a golden ott rohangál a parton, fuuu trendi hálivudi amcsi imidzs..
de mikor már papir van meg áso-kapa-nagykaland akkor az emberek azt kezdik hinni valami tulajdonuk lett a másik ember és beleugatnak olyanba is amibe amugy sose tették volna, egyedül vallásos embereknél működik ez a házasság dolog... talán..... szerintem...
nők annyira folynak alulról főleg a mai szarok , hogy házasság meg minden..aztán nem tudnak viselkedni csak elsárkányosodni...hát vegye el őket a krokodil...