Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pfúú,vannak arcok,de a szemükben meg mi vagyunk azok Másvilágosok ezek
beszarok már ezen a kisfiun az EC forumban....

neki kevés a 125 2t, nagyobb kell esetleg egy hároszázas. 2t...

biztos vágyik a gyors halálra, lehet hogy emos
Jó jestétet mindenkibe ,de még menek kifele majd jövök.Gondolom mennyire vártok
adjon meg ne is estét szasztok
erre felé alig van szikla.
szép estét.
Aha,ugy akkor birnia kell a sziklákat.
Jó sarat.
Hello Kis Ati.

nem voltam kint tegnap mert futkostam , a tárcsavédő meg fel lett hegesztve a féknyereg csuszkára. By Zoozee.
Helló.Na voltál tegnap kint sarazni?
A féktárcsavédödet hogy fogattad fel,vagyis hová?
elado a képen láthato KTM EXC 2008-tol hátso rendszám tarto indexekel,rendszám világitásal, első indexek, két db gyári tűkör, soha nem volt motoron egyik sem,teljesen ujak, egyben elado 12 000.ft.
20 /387-7107
csak védjétek be a rezokat valamivel, mert tudod ez a legsérűlékenyebb pontja a 2t-nek...

én tegnap lekenyereztem tálca sütivel, megvarta azonnal a tárcsa védőt.
pont most érkezett a hívás, hogy ki kell mennünk kicsit alakítani a welness pályánkon...
tényleg fasza helyek...hogy elbasznánk ott a napot .....
Afrikába kell járni motorozni....Ennyi!
Jo kis helyek
24ezer/négyzetméter. rendes,műanyag alapú matrica,amiket amcsiban is nyomatnak.
Tesomnak is tetszik a 250. Azt mondja elég jo nyomatékos az is. Még nem probáltam ki. Meg arra is megy az Albert rezo,irány a Pistihez aztán utána vallatás. Csak az a baj,hogy az Albert amennyire jo szakember,legalább kétszer annyira szar mint ember. Hazudik,hiteget.... Szerencséje,hogy viszonylag monopolba van,és tényleg jol dolgozik.
Azé nem állok neki sajnálni ha nem haragszol. Tetszik,jo motor,végülis ami elötte volt én azzal is nagyon meg voltam elégedve. Pisti belötte, élmény motorozás volt az is. Most várom ezt az igazi szar ember által gyártott Albert dobot,meg egy kicsit melegebbet,aztán ezt is belövetem a rezohoz a pistivel,és akkor lesz kész az igényeimnek megfelelöen.
Nekem meg DID 520VM. 6000 km kibir a nem tul finomnak mondhato körülmények között.
nektek milyen a 300-as meg a 250-es hogy tetszik.?
el is szegényedtem rendesen,
Igazi gyüjtö lettél. Ha adsz mellé némi készpénzt elhozom.
nekem láncban eddig a legjobban bevált a DID 520 ATV,