Ez szóró-szóra így is van Mondom,van nekem ilyen belsőm,beleteszem kifizeted kísz.Áááá,jó volt az,csak nem lehetett állítgatni.Eeeeez ,mondom akkor se volt jó mikor kijött a gyárbú Kokecolták ezt látszik rajta,hosszirányú,keresztirányú "rossz satunyomos,vagy fogós tekergetős megfogás,csak azt nem értem minek,mikor mindene kulccsal szerelhető Fejbekéne verni az ilyet,mint az állat.De elvárják,hogy fasza legyen,me referencia munka legyen Halálra röhögtem magam,mondom ez-e?bammeg az olvasztóba való,nem motorba.De ez kell,nem kell bele,csak lemez új,meg perselyek.Az igen,jó van,de ez nem is annyi lesz,mint amennyi. Mé?Hát azt többi részét ki a faszom csinálja meg,ezeket kicserélem,nem lesz jó,minden szar.Jaaaaaaaa,akkó jóvan.Beszarok,némelyik szartú.Az még a baj,nincs időm gyártogatni szarokat,me folyamatosan jönnek,nem fogynak
csika neked ki kéne írni a reklámba , hogy cross telókat javítassz nem rossz telókat...
hát az egyik baj az hogy a végsőkig mennek vele míg meghal totál...a másik meg az hogy már előszerelik tudATLANOK SZAR SZERSZÁMOKKAL STB...
ÉS MIKOR MÁR NINCS MIT CSINÁLNI ODAVISZOK SZERELŐHÖZ ÉS ELVÁRJÁK HOGY MAX EGY OLAJCSERE ..ÉS KÉSZ..AZÉRT MEG NE KÉRJ SOK PÉNZT AZTMONDJA...
MEG NEHOGY VEGYÉL BELE VALAMIT NEM LEHET SOK BAJA AZ UTOLSÓ PILLANATIG JÓ VOLT...
hát az egyik baj az hogy a végsőkig mennek vele míg meghal totál...a másik meg az hogy már előszerelik tudATLANOK SZAR SZERSZÁMOKKAL STB...
ÉS MIKOR MÁR NINCS MIT CSINÁLNI ODAVISZOK SZERELŐHÖZ ÉS ELVÁRJÁK HOGY MAX EGY OLAJCSERE ..ÉS KÉSZ..AZÉRT MEG NE KÉRJ SOK PÉNZT AZTMONDJA...
MEG NEHOGY VEGYÉL BELE VALAMIT NEM LEHET SOK BAJA AZ UTOLSÓ PILLANATIG JÓ VOLT...