Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olcsobb mint ez 20 ezerért.

viszont ugyan olyan jo
Szerintem meg az hozzá tartozik az élethez,sajnos. Ha motoros oldal,ha nem.

Ettől függetlenül,tényleg mehetett volna emilbe.
Ember én nem hőbölgök csak akkor címezd meg azt akinek szeretnéd küldeni,úgy mint ahogy most én teszem neked!Asszem ez nem höbölgés hogy ide írtam.Remélem ilyenekre idén kevesebb motorosnak lesz szükség!Bocs hogy ilyen érzékenyen érint de ez van!
gyere motorozni holnap. fasza idő lesz.
fasza felraktam neked a honlap cimet azt má höbölögnek ááá te ...
megtaláltam a hátsó lánckereket de szar az is má van 1 első az uj valajhol a Lacusnál asszem
komoly lett
én mindenkinek ezt mondom, Nősűljenek meg nehogy már nekik jobb legyen mint nekem anno..
Ronis Power Parts.

nagyon drága volt , ingyé....
Muszály lesz csak nem mindegy hogy 200 000 ret huzlak le az emberről vagy a feléből is megvan
De szerintem ilyet ne reklámozz motoros oldalon.Nem ide való!Ha megtörténik a baj a szerencsétlent úgyis el kell valamibe temetni....
Nem viccnek szántam!
Hát nemtudom valahogy én nem nevetek az ilyen vicceken Sajnos két kezem is kell hozzá hogy megszámoljam hány ismerősöm halt meg motorral....Ehez nincs szmájli..
A reklám helye :
Ha esetleg balul sül el a motorozás,soe lehet tudni gondolni kell a jövőre!
http://usluga.hu/
magánszemélyeknek is
Hozzám is jöhet. Olajat kell cserélni vagy valami!
küldjek egy kis segitséget szerelni?
Nekem azt mondta apám: Nősülj meg fiam,neked se legyen jobb!
Helló szia király!
köszi, nekem is tetszik nagyon.
szép estét emberek.
szép az új ktm-ed ronis! grat hozzá!
én sem...bár ez senkit nem vígasztal
nem nyertem a lottón vazze
Én is írok:)Kellemes meglepetés a talaj nekem is.Azt hittem iszap lesz kint de nem Pont jó tapadós haladós a sár.Pár ösvényt végigpatáztak a lovak ott úgy fog a gumi hogy ihajj.Öröm rajta cikázni Nincs olajom még mindig nem hoztak és így már nem akarok menni többet bassza meg
Cső akkor írok valamit hogy én is írjak néha ide