megvan a gyári tü is hozzá N2 ZW, meg a hozzá valo 160-as főfuvoka,
én nem mentem a gyári beállitással, fogalmam nincs milyen lehet az.
jahh és azt nem mondtam hogy elvileg az elektronikát is cserélték SXS-re...
igazábol a motor jol megy, nincs hirtelen power nyitás, erős alul is meg fent is, talán annyi van hogy néha kicsit be detonál pl gáz vissza engedéskor...de nem tul zavaro.
asszem egy nagyobb 170-es főfuvokát megprobálok vele egy 1,5-es levegő csavarral... kb cirka.
ha maradt volna a normál karbi akkor ennek se számítana majdhogynem semmi se..mint itt az össze motornak ...sőt még ec versenyeken is azzal guriáznak itt a helyi menők...de elélezték ezt is valahova ....kérdés volt -e értelme? előbb pont írtam...
utánanézek mi a stájsz a gyáriversenygépeken...de légy erős ott is a gyári satzból karburálnak...
powerrugó későn nyit ?
mert 5500-nál nyit mindegyik de a teljes nyitása piros rugónálnál 7300...aztán 7800...és alegvadabb 8300 nál van nyitva totál....
ez a fehér ez mit tud ?
az original dolgokkal mentél esetleg ...vagy nincsenek is meg a cuccai ?
amugy ez mitöl van hogy a KTM ennyivel érzékenyebb a hidegre stb, mint a Gasgas,, annak majdnem lofaszt nem számitott milyen tengerszint meg hány fok, ment az mindig, egyedűl alapjárat az sose volt rajta, de igazábol nincs is rá szükségem...
a pirossal karikáztam a standard beállítást..ez a gyári a mi régiónkban....
neked ilyenkor balcsinál kb. a narancssárga felé kéne erőlködni...
ha rám hallgatsz bár pont nem tudok mindent mi van most a balcsin..a tűt cserélném de nem mennék fel 172 ig a főfúvókával ha nem mély homokba nyomod...de meglátod...
mi a hely átlag tengerszint feletti magassága ahol jársz ?
ezzel normál esetben faszán be bírod karburálni a lovad ...persze nem ártana egy fúvókasatz.....
aztán ha nagyon komoly a meccs és jobban be van határolva akár a pálya akár a hőmérséklet, páratartalom talajviszony stb...akkor van lehetőség finomítani ..de ez nagyon szűk tartományban működik...másik faluban be se indul...szóval nem kell annyira leszűkíteni kihegyezni egy síkra...
morgen...hát szopás mert még csinálni tudok is vele valamit de majd megmosni lesz lehetetlen
bekentem bepantennel ....
de motorozás oda van mert kibaszottul fáj a kiszakadt a bundám
én nem mentem a gyári beállitással, fogalmam nincs milyen lehet az.
jahh és azt nem mondtam hogy elvileg az elektronikát is cserélték SXS-re...
igazábol a motor jol megy, nincs hirtelen power nyitás, erős alul is meg fent is, talán annyi van hogy néha kicsit be detonál pl gáz vissza engedéskor...de nem tul zavaro.
asszem egy nagyobb 170-es főfuvokát megprobálok vele egy 1,5-es levegő csavarral... kb cirka.
utánanézek mi a stájsz a gyáriversenygépeken...de légy erős ott is a gyári satzból karburálnak...
powerrugó későn nyit ?
mert 5500-nál nyit mindegyik de a teljes nyitása piros rugónálnál 7300...aztán 7800...és alegvadabb 8300 nál van nyitva totál....
ez a fehér ez mit tud ?
az original dolgokkal mentél esetleg ...vagy nincsenek is meg a cuccai ?
főfuvoka : 162... amit kicsit keveslek még ehez a vékony tűhöz is
viszont alapjárati : 85 ami viszont nem kevés...
ehez van egy : 2, és egynegyed levegő csavar...
már eleve a tű felborit mindent....
arrol nem is beszélve hogy fehér power rugo van benne , elvileg a könyv nem is ir ilyet csak sárgát, zöldet, pirosat...
na most légy okos főnököm...
neked azért van egy jo vastag bőr a képeden, azután a multkori jellemtelen viselkedésed után még van képed bármit kérni tölem.?
esetleg el ne vigyelek valamelyik román versenyre..?
neked ilyenkor balcsinál kb. a narancssárga felé kéne erőlködni...
ha rám hallgatsz bár pont nem tudok mindent mi van most a balcsin..a tűt cserélném de nem mennék fel 172 ig a főfúvókával ha nem mély homokba nyomod...de meglátod...
mi a hely átlag tengerszint feletti magassága ahol jársz ?
ezzel normál esetben faszán be bírod karburálni a lovad ...persze nem ártana egy fúvókasatz.....
aztán ha nagyon komoly a meccs és jobban be van határolva akár a pálya akár a hőmérséklet, páratartalom talajviszony stb...akkor van lehetőség finomítani ..de ez nagyon szűk tartományban működik...másik faluban be se indul...szóval nem kell annyira leszűkíteni kihegyezni egy síkra...
mondok karbit hozzá
bekentem bepantennel ....
de motorozás oda van mert kibaszottul fáj a kiszakadt a bundám
pedig be kéne motorozni a minisísáncot
kockásra aludtam a fejemet. ma el kell menni motorozni finom 0-fok van.