Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

narancs......
Bammeg,nem mondok rá semmit,mert nem látom Ha látom,a kezemben van akkor vagy igen vagy kuka Van hozzá felújítószett komplettó, csak kérdezz körbe hol mennyi.
CSő csika 4

milyen lesz az új motor ? kék vagy ?
keresem a fehér seggüket,de még szemüvegben sem látom
Karikázgassad mán be azokat a szarvasokat,me fáradtan amúgy sem látok
bazmeg most kérdeztem hogyan javítható. azt mondod sehogy. ok.
ezért kérdem cserélhető e van e javító szett vagy valami
Magába is ma má én is, több motrot, toltam
az első képen ott a csorda vagy 30 szarvas bár nem sok látszik belőlük.
Jöhetne valaki,ki is,be is Tsókolom
Azt ússe nem bírod meg kókányolni.Annyi kókány "megpróbáltuk,de nem sikerült" van,hogy az agyam eldobom.Inkább ne nyúlnának hozzá,sokkal több időt zsét visz el,mintha hagyták volna.
Akkor ez is olyan mint a chokito: ronda és finom
szép estét, én is igen jot motoroltam ma...
olyan mint a Karácsony
segítsek kicsomagolni?
cső csika az LC4 hátsó telójában mozog a persely felül ami gumiba van ágyazva, a gumi van összemenve most vettem észre hogyan javítható az? amúgy nincs baja a cuccnak, így nem küldeném el neked, úgyis sok a munkád
Jó neked Nekem be kell érni álmaim ne továbbjaival,van amit ki sem merek csomagolni .Este viszont menek új moccomééé
ezt tényleg az apróhirdetésben kell hirdetni mert 49 ccm...
na megjöttem..nagyon király volt...és hihetetlen jó idő...olyat motoroztunk hogy csak na...szétnyomtunk minden falat .. kicsit fáj a tenyerem épphogy vérzik de a lányoknak meghagyom a sírást..

danikám feltettem elefántfüleket ..ez is gecijó...olyanmintha nyáron motoroznánk...többen kipróbálták motort és mindenki mondta hogy milyen csunya ..de fasza ..
jó most nem volt igazán hideg mert melegünk volt de kesztyű nélkül is haza tudtam volna jönni vele..

kiscsuka nálam megvannak a cuccok...pendrájv és rárakom neked ..de rákarcolom valami lemezre és akkor egy colára meghívsz ...2dl

ma is sok videót csináltunk ...
Kipufogócső nagyon komoly
Amúgy miféle szerzet lehet ez?
zoozee lacitól hogyan tudnám megszereznia képeket/vidiket? kéne vmi péniszdrájv mi?
Maga a rugó van lefújva festékkel.
akkor én is kocsival megyek ki
most kihagyom spórolok a benzinnel majd jövőhéten vagy majd amikor lesz ismét moorzható idő