Bammeg,nem mondok rá semmit,mert nem látom Ha látom,a kezemben van akkor vagy igen vagy kuka Van hozzá felújítószett komplettó, csak kérdezz körbe hol mennyi.
Azt ússe nem bírod meg kókányolni.Annyi kókány "megpróbáltuk,de nem sikerült" van,hogy az agyam eldobom.Inkább ne nyúlnának hozzá,sokkal több időt zsét visz el,mintha hagyták volna.
cső csika az LC4 hátsó telójában mozog a persely felül ami gumiba van ágyazva, a gumi van összemenve most vettem észre hogyan javítható az? amúgy nincs baja a cuccnak, így nem küldeném el neked, úgyis sok a munkád
na megjöttem..nagyon király volt...és hihetetlen jó idő...olyat motoroztunk hogy csak na...szétnyomtunk minden falat .. kicsit fáj a tenyerem épphogy vérzik de a lányoknak meghagyom a sírást..
danikám feltettem elefántfüleket ..ez is gecijó...olyanmintha nyáron motoroznánk...többen kipróbálták motort és mindenki mondta hogy milyen csunya ..de fasza ..
jó most nem volt igazán hideg mert melegünk volt de kesztyű nélkül is haza tudtam volna jönni vele..
kiscsuka nálam megvannak a cuccok...pendrájv és rárakom neked ..de rákarcolom valami lemezre és akkor egy colára meghívsz ...2dl
milyen lesz az új motor ? kék vagy ?
ezért kérdem cserélhető e van e javító szett vagy valami
danikám feltettem elefántfüleket ..ez is gecijó...olyanmintha nyáron motoroznánk...többen kipróbálták motort és mindenki mondta hogy milyen csunya
jó most nem volt igazán hideg mert melegünk volt de kesztyű nélkül is haza tudtam volna jönni vele..
kiscsuka nálam megvannak a cuccok...pendrájv és rárakom neked ..de rákarcolom valami lemezre és akkor egy colára meghívsz ...2dl
ma is sok videót csináltunk ...
Amúgy miféle szerzet lehet ez?