Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani miért nem szadálod le a motort egy egyszerű áttétellel.?

ez a legegyszerűbb megoldás hogy ne legyen vad és ne okozzon tul nagy meglepetést
de nem ám....
bocs motorozni voltam és nem néztem fórumot.
de ezek szerint már megvan
Nekem is a zöld rugó van benne, de még így is túl erős

Mondjuk egyszer kipróbáltam a pirossal, az utcán nagyon király volt...csak ki kéne próbálni egy SM szettel is már a patkányt
A te gyakorlatoddal/kondiddal lehet hogy nagyon jól kezelhetőnek tűnik, de így hogy motorozok egy évben vagy 60 órát, kicsit másképp néz ki a dolog
nehezen tartom elképzelhetőnek hogy egy power rugo cserével lehetne folytani motort...

attol a benzin-levegő keverék ugyan ugy megy befelé adott fuvokákon a gyujtás csinálja adott pillanatban a szikrát, a power rugo inkább csak karakterisztikát változtat, mikor kezd el nyitni alul is megy-e vagy csak feljebb indul meg mint egy krossz..

sőt a power rugo cserétöl a power még ugyan ugy kinyit maxra...
konkrét adatot most nem tudok így hirtelen mondani, most amit hirtelen tudok mondani az a rugók sorrendje aszerint, hogy mekkora teljesítményt ad le vele és milyen "agresszíven"(meredeken): zöld, fehér, sárga, kék és piros. A pirossal úgy rémlik olyan 50-52 ló között volt. Azt azért hozzáteszem, hogy ez a mérés egy 250 xc-n volt. De gondolom a rugók ott is egyeznek az exc-ével, meg nincs nagy motorikus különbség köztük.
nekem tetszik, nem tudom mit csinált benne, de számomra tökéletes lesz.
szép estét.

ez érdekelne, tudsz-e rola adatot melyik szinű rugoval mit tud?

könyv szerint a gyári standard a sárga, attol lehet elmozdulni fel-le a szinekkel...

amugy nekem ez a fehér tökéletesen megfelel, szépen nyit, nincs sehol lorugás , a 162-es fuvokámat megcsináltam házilag kb 170-re, meg levegöt vissza tekertem most igen jo.
elötte megnéztem a gasgas-ban 180-as van.
Ha jól emlékszem akkor a zöld színű rugó fojtja a legjobban, utána jött a fehér. De a zöld színűt azt a kiskönyv is írja. Azzal a karakterisztika elég "barátságosnak" tűnt ábra alapján de a legegyszerűbb, ha kipróbálod, én úgy tudom 600 HUF egy ilyen rugó.
ma mentem egy exc250 el doma rendszerrel aszem 07es volt szerintem jó kezelhető gép hasonlít a gas gas ra talán fönt kicsit paprikásabb de tökjól uralható/kezelhető
Köszi már átküldték .
show89@freemail.hu
Az melyik amelyikkel "csak" 42 ló? Nekem olyan kellene...akkor talán mernék/bírnék rajta félgáznál nagyobbat is húzni...
Az akkor szétszedős lesz
igazából már tegnap leszedtema porvédőt kifújtma kompresszorral meg kitöröltem rongyal aztán fújtam a porvédőre egykis wd40et úgy tóltam vissza ja és kártyalappal buzeráltam aszimeringet és úgytűnt hoigy abbahagyta de ma elmentme motozni és fylott belőle valami
Részvétem Csúnya bammeg,az 2-3 hét
Azért csináltam, baba legyen Húú,az lehet még a gyári Az már az első 5 óra után ki kellett volna dobni.7.5 óránként kéne benne cserélni,de tesztek szerint elég a 40.Akkor viszont kell!Előbb ,meg nem hátrány Porvédőt told le és úgy takarítsd ki,mert csak úgy tudod normálisan.Már,ha kitudod,mert ha jön az oil,akkor az már szimering ,bajos.
csika
azt kell h mondjam kurvajólett nem ugrattam vele asztalt meg iylen nagyobbakat de a hullámokon rumplikon nagyon jól lehet haladni vele szerintem nem nyúlok hozzá bal elsőm meg elkezdett folyni de még zöld vagy miylen színe van szóval nem lehet benne régi olaj megpróbálom kártyalappal kipiszkálni hátha kosz van benne
Csöccs! Milyen amit csinált?
NA mi van gyerek? Nem szokta az ásást a finom baba bőr a kezeden?
Ja ez érdekes ez a fehér power rugó, az enyémbe is mintha ilyet láttam volna. Én olyasmit olvastam külföldi oldalon, hogy 5 féle színű power rugót lehet rendelni (zöld, fehér, sárga, kék, piros). Meg láttam egy fényképet ilyen fékpados mérési eredményekkel a különböző rugókkal, eléggé szemmel láthatóak a különbségek, még a max leadott teljesítményt is korlátozza, valamelyikkel csak 42 Le-t ad le .
tudom hogy ilyesminek kéne lenni,

csak az N1 EH tű kb fele olyan vékony mint a gyári N2 ZW..

amugy érdekesség képpen bele néztem gasgas-ba mivel azis Keihin csak csavaros a suber tető, és ugyan az a tű van benne mint ebben tuningosban N1 EF.
ja és ezzel mennie kell...
38 körül kéne lennie...170 es fúvóka...egykörül a levegő...persze a normál tűjével...