Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy fasza eladó LED-es világításom
elküldtem
NA,én meg elmentem a motrotért
Na a gumi körbe szét van repedezve meg kézzel is mozog benne a fém.

Unhatod má a banánt ha egész nap ezzel szopóskodsz meg még este is erről kérdezgetnek hülyegyerekek
Jajj miket teszek ide.
Emilyene?
na pá,megyünk velnesszölni a kádba
azt a wr-est tarcsinak csináltam meg, egyelőre jo ez is, bár tegnap már majdnem sötétben érte haza és ez az uj dizájnos KTM fejidom elég lofaszt egy fényt tud... sajnos.
Kimegyek csinálok egy pikcsört. ez a felső végében van
Te,van képed miről beszélsz,fáradt vagyok,nem fog az agyam,ilyen szar mint ez?
amikor csak akarod, és kilátunk majd...
gondolom erre nincs energia meg kedv meg idő
szappanos vízzel fújd be a telót kívülről, tedd rá a matricát be tudod lőni a pozíciót utána hőlégfúvóval rámelegíted meg rongyal kisimítod
Matrica Az nem lényeg,a bele legyen jó A többit le kell szarni
ki kell préselni mint azt a PDS lófaszt? mert kiszedéssel nem lenne gond, a gumi má ugy össze van aszva hogy az könnyen kijön, csak nemtudom a másik mennyire passzos
sztenkjú az enyém már megjött de még a dobozában van mivel a motor még szanaszét de fasza a matrica csak ferdén ragasztottad rá
Próba cseresznye ,ma is csináltam olyat,nekem sikerált
Szeva Bálint
Hajj de jól tettétek hogy motoroztatok.Én itthon lapítottam Hol a WR fejidom?Mégis az EXC-ét használod?
JAjj,de kííííííííííváncsiiiiiiiiiiiiiiii Majd 9-féltíz fele hazaérek nyomok kíípet,addig rágjátok a billentyűűűűűűűt Gátló tetszik? Nem neked van még itt?VAgy már keverlek valakivel?
ott vannak a fák között a seggükkel együtt
na én is elbasztam mert nem jól fogalmaztam

gondoltam hogy TE meg tudod csinálni.

De ÉN meg tudom e, úgy mint egy csapágyat kivenni és betenni egy másikat.

az a baj hogy régi szar sehol nem találok évjárat alapján semmit.

sanya egyszer tanácsolta hogy akár simán fixre a gumi nélkül perselyesre is meg lehetne csinálni( supermotora jó a), azt meg tudnék bele esztergálni ahhoz mit szólsz?
a kilátókat szeretem
mikor viszel oda kilátni?
igen jo kis nap volt a mai.
és 2t vagy 4 cr?
Piros