Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked ezt kéne logonak a matricádra megcsinálni az LM felirat mellé, KÉT SÁRGA CIPŐT...

ez a védjegyed..
mondjuk ez tény hogy a gasgas mindig ment sose kellett a karbival vacakolni, de ez a KTM nekem is érzékenyebb...
1:60 1:60 1:60 1:60
hát nézz bele, tank levesz,karbi kifordit uszoház levesz és máris tudni fogod.. és gyertya mi van benne?
Ez az ember Honnét szedsz ilyen hülyeségeket?
én is áttérek az 1:60-ra, most a már régebben a másikhoz bekevert 1:40 volt benne és ha egy kicsit is lassabb volt a tempo egy mászosban rögtön átcsapott gyárkéménybe...
jó de ezeket mi férfiak megoldanánk egymásközti cserebere bótokkal....

viszont a nőknek a készpénz az Isten
a benzint is pénzért adják, meg a láncot,gumit is.
nem nagyon kell szétszedni csak elfordítod karbit és leszeded alját ...aztán meg megnézed a tetejét..
sose foglalkoztam ezekkel gas gas t sose kellet álítgatni na de majd ha szar elsz és bekell álítani akkor megnézem ezeket most ezért nem fogom szétszedni
ezt tudnod kell ifjú szkájvóker
könyvből lett beállítva amúgy ennek nagyon érzékeny mikor megvettem akkor egy nagy gáz után megált úszószint volt elálítva de döme beállította jóis lett mert megy jól nem torpan meg, minden helyzetben ugrik ahogy kell de fogalmam sincs h mivan benne
Én is 1:60-nal járok az EXC-vel, ráadásul nekem a táblázathoz képest is kicsit szegényebbre van karburálva - nyélen úgyse szoktam menni vele, alul meg szebben megy így
Itt is (Lőrinc) meg otthon is szállingózik, a Dél-Pesti, meg a Nagykőrösi környékén viszont volt vagy 5 centi hó!

Ja, meg okos fábiás behaladt az 50-es villanyos vonalára, menetiránnyal szemben Majd este dobok fel képet (ha el nem felejtem addig), ezen a ámítógépen nincs kártyaolvasó...
mittomén
mond el mi hogy van ..
főfuvoka,
alapjárati
levegő
tű.

?
azt tudtátok hogy ha a nők nem lennének a világon a pénznek semmi értelme nem lenne ?
nagyon hidegbe 1 40 el mentme vele de most 1 35 öt töltötem bele amúgy csak az a baj most hogy sokhelyen jeges fagyos szar és ott nem tudom annyira akasztani mert nem akarom öszetörnia mocit meg magamat se de amitn van rá lehetőség kormolom nagyon faszán megy
a KTM gyárilag 1:60-at ir, de hallottam olyan srácokrol akik 1:70, meg 1:80-al járnak, persze joféle olajjal.
milyen ho,? itt süt a nap ezerrel semmi ho...
hát ja karburálás..

sose tűelektródás szemét gyertya bele..
1:40 -1:50 környékére a benya..
ja és pörgetni nyélen , hogy kiszáradjon...
Kisebb alapjárati fúvóka, sztem
rajtavagyok a témán amúgy szombaton voltma bágerba megmásztam cr el pár feljárót simán lehet ezzel endurozni csak a tötymörgést nem szereti 3x cserélem gyertyát folyton beköpi te ezt hogy küszöbölted ki?
Hóreggelt kívánok
én is beteg lettem volna ha nem megyek

gyógyulj +