Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem adok 25-öt egy első lámpáért...
ritkán megyek este, inkább csak ha besokalok az idővel és elkezd sötétedni mikor már haladok haza felé.
arra meg elég ez is,
miért hány kilo csika? 20 ?
meg 5-600 egy ilyen bajonettes cseresznyeizzó és évente akár 4 et is eldobsz ...
bár van ilyen 35/35w bajonettes halogénbe is ..csak kérdés meddig bírja ez a kis foncsor ?
azt mondta piros ,akkor honda.

ha van esze, akkor huszonőcsi a sulyához böven sok.
Nekem a 3 világítótestes 6 LED-es cucc másfél évvel ezelőtt megállt 25-ben...ma már ennyiért még erősebbet lehet összehozni (van is, ezért akarnám eladni a mostanit)...szóval ha az új fejidomok árát nézed nem is drága...
csikusz mit vesz ? motort ?...akkor KTM
mindjárt nyomok képet árat
lájk

szenonnál is jobb cucc a ledes
hátul már ledes vagyok..gyári powerkacat ..de nagyon jó
ez igaz, de a jol világito nagy led előre egy vagyon... cserébe nem ég ki sose ezer évig világit, rázkodás se árt neki,keveset eszik árambol, csak drága mint a gyémánt..
a lámpamaszkal egyűt komplett ?
led a jövő gyerekek
de neked a lámparésze komplett csak ötven ...
házi öntapados hőlégfujos ... a festék nem áll meg rajta.
fuu a 70 ejro is 20 000 ft...
Amúgy ez gyárilag fekete vagy már házilag dizájnoltad át?
A Dzsamahájé nemtom hogy világít, de nekem az EXC-n a kockalámpa még emelt fényerejű izzóval se volt a fasorba se a LED-es cucchoz képest...
ktm .é 2004 es modellen volt utoljára ami világított halogénül faszán..az igen ..az újak meg igaz könnyebbek mert 10 deka de szart se ér amit világít...jó arra jó hogy téged lássanak de ennyi...

bugic ..a mi fajta lámpa a legdrágább ...200-2006 100-120 euro között komplett fejidommal mindennel..ésgő csati alles ....
az egyel újabb az meg mindenne együtt táblástul. 70 euro..csak a belseje égővel foglalattal kábellel csatival 50€ ...
ennek már amugy is el van repedve a burája.
megyek eszem vacsorát.
muti a picstörsöket.
na vagyok ..este lesznek fotóim majd lövök fel... a mai napról mindjárt hozza a heverom a fotoapparátot ..és lesznek pikcsörsz
ilyet használtam a gasgas-on nagyon fasza fénye van a felfogatása meg tök ugyan az mint a KTM-é, alul tőzös fent két gumipok.

egy az egyben rámegy.
Szerintem a Wr-étr használd!Ha ennek bebaszod a búráját egy vagyon.A Wr-é meg van neten komplett 8-ért!
van nekem ingyé jol világito halogén fejodomom...