Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 3 A fijúúúúúú mán 17 elmúlt,ha nem hagyja abba moccolást,toppon lehetne a kötsi
Tegyél érte Nem egyszerű,de nem lehetetlen
az a baj hogy tőlem nem szarik be senki
nekem is van egy fészekalja...
Hülyeségnek hangzik,de nem az,mutattak má nekem olyat agyam eldobtam,és gyárak rendelnek tőle Se eszterga se semmi,csak egy fúrógépje vót(valahun Indiában)az öregnek,meg pár lemezből csinált kést és már nem tudom mennyi ideje valamelyik nagy autós cégnek csinálja így a cumókat,pillanatok alatt.Diszkóverin is volt már azt hiszem Vannak olyan emberek beszarnál
köszi,adatlapomon van a nagyobbikról kép,ő 4.5 a kicsi szilveszterkor volt1éves.
Abbiztosis ,de az gyerek,mégis az egy lény Enyim tiszta Én,vad mint állat
nekem is van. faragtam fából
gratulálok
pár autógumi? egy nem elég? és motorgumi nem jó?
kössz vaze! szerintem majd nemtudom
Jaaa,így értem
kettő is
Jaa,felfogatásrú beszílünk,bammeg csuszterga De,ha profin akarod Várjá mondok mesét,de nem hülyeség.Szerzel pár autógumit,megvagdalod,megolvasztod amit leszedtél,rúdba öntöd,azt tudsz belőle fajintosat esztergálni
miért? van gyereked ?
ja és a gyereket se nyeri az ember mégis gratulálnak!te is gratuláltál nekem
hát mert felér egy versennyel vagy mivel mire az ember összeszed egy motorra valót.hát ezéert gratulálok bammeg
Kösz ,de megkérdem:Miért szoktatok gratulálni,ha valaki vesz egy bármit.Csodálkozok sokat ,me nem nyeri az ember ,hanem veszi
gratula
Háborúban is terelnek,mennyi papír tankot,meg repülőt letettek Egy hősnek meg le kell vágni,mi a pálya gyorsba
Aza azazaza Sok bammeg sok,de csak azé nem van új,me annyit buknék mint másik ára,meg ússe nem tudok sokat menni,tehát ,ez is csak van
szegény kelemenandrist lebeszéltétek a crf ről-meg rábeszéled egy TM-re -te meg megveszed a tutit...
széééép
ez kb 08-09 es lehet
mennyi volt ha szabad tudni?:)