Nem igazán érdekelnek.Engem ők nem bántanak és nem élősködnek rajtam tehát nem az ellenségeim!Minden nép fosztogatott foglalt területet meg élősködött.Különben már kihalt volna.Csak ezek az amerikaiak állítják be magukat jófiúnak hogy ezzel ők jót cselekednek na ez az undorító!
Miért, mi nem irtottunk ki egy rakás avart meg a tökömtudja miféle népséget amikor idejöttünk honfoglalni meg utána nem öldököltük-romboltuk-fosztogattuk-gyaláztuk végig fél Európát? Akkor mivel is vagyunk jobbak mint az egykori "amerikaiak" (valójában ugye európai telepesek)?
Amúgy hogy az arabok meg hasonszőrű népségek mennyire nem "számító férgek" talán inkább olyannak a véleményét fogadom el mérvadónak, aki járt, élt, dolgozott már az általuk lakta részeken (pl. kornelhh), ajánlom hogy Te is kérdezd meg inkább őt, mielőtt hülyeségeket beszélsz
A híres amerikai barátaid meg kiírtottak egy kontinensnyi indiánt de sebaj pártold csak azt a népséget.Egyik se különb a másiknál csak az arab nem ilyen számitó féreg mint a zsidrák!De mindegy mit írok neked úgyse lehet semmit megmagyarázni úgyis a magadét fújod
Az az idő pár száz éve elmúlt hogy a keresztények olyan nagyon meg akartak téríteni bárkit is...bár ahogy észrevettem, igazából a muzulmánok sem akarnak téríteni, inkább csak megkínoznak és kinyírnak mindenkit aki nekik nem tetszik, fajra, vallásra, nemre, korra és bőrszínre tekintet nélkül...lásd Afganisztán, ahol évszázadok óta muzulmán (is) irt muzulmánt (is)...
Ja igen itt sétálnak de lesz ez roszabb is.Jönnek még többen!És lehet nem akarnak más vallásra téríteni,csak kiéheztetnek a saját földeden.Bár furcsa amit mondasz.Épp hogy a keresztények térítgetnek mindenkit a saját vallásukra
Irakban? Mit tudom én, igazából ne is érdekel...a viccben is csak a biciklis postás halálát kérik számon George Bush-tól, nem pedig a 20 millió irakiét
A vallási fanatikusokkal kapcsolatban javaslom hogy ne csak olvasd el, hanem értelmezd is amit az előzőben leírtam
Halkan megsúgom, hogy a "zsidrákok" már most is az utcáinkon sétálnak szép számmal - csak mivel ők nem akarják megszabni nekünk (nem-"zsidrákoknak") hogy hogyan nevezzük az Istent akiben hiszünk (vagy nem), hogy mit együnk, igyunk, olvassunk, hogy melyik gyerekünk járjon iskolába és melyik nem, hogy kit mikor és hogyan kúrjunk, így (eléggé el nem ítélhető módon) néhány elvakult marhát kivéve kurvára nem is érdekel ez a dolog senkit...és a fenti felsorolással asszem el is mondtam hogy engem miért nem zavarnak a "zsidrákok" - és hogy miért _nem_ szeretnék (itt vagy úgy általában) élni, ha a rongyfejűek idejönnek
Te élsz álomvilágba Mit keres ott amerika mond meg nekem ha már ilyen nagytudásu vagy?Állításod szerint akkor egy iraki se vallási fanatikus mert csakis más népek lehetnek.Müezzin nem fog nyekeregni abba nyugodt lehetsz.Majd a zsidrákok fognak sétálni az utcáinkon!De imádjad csak a nagy amerikát ők majd megvédenek
Én félre szoktam állni a rendőr, mentő, tűzoltó elől...a videón is csak azt noszogatták fizikailag aki balfaszkodott
Az abroszfejűekkel kapcsolatban meg nem gyengén vagy félreinformálva, sem Irakban, sem Afganisztánban nem a helyiek tették/teszik ki a "felkelők" többségét, hanem a mindenféle más országokból származó vallási fanatikus faszfejek...úgyhogy a "hazájukért harcolás" az pont nem állja meg a helyét...de ilyen aprócska tények ne is zavarjanak, éljél nyugodtan tovább a kis álomvilágodban...csak majd ne csodálkozz ha egyik nap a müezzin nyekergésére ébredsz
Nemtudom ha te mennél a kocsiddal és megtolnának hátulról te mennyire örülnél nekik.De tényleg te ezekkel a megszálló segfejekkel vagy bratyiba meg a többi gyökér szövetségesükkel!Az abroszfejüek legalább harcolnak a hazájukért nem csicskulnak be mint mi magyarok
Szerintem a mai amerikaiak (legalábbis a normálisabbja) kurvára nem büszke arra amit az indiánokkal tettek...
Amúgy hogy az arabok meg hasonszőrű népségek mennyire nem "számító férgek" talán inkább olyannak a véleményét fogadom el mérvadónak, aki járt, élt, dolgozott már az általuk lakta részeken (pl. kornelhh), ajánlom hogy Te is kérdezd meg inkább őt, mielőtt hülyeségeket beszélsz
A vallási fanatikusokkal kapcsolatban javaslom hogy ne csak olvasd el, hanem értelmezd is amit az előzőben leírtam
Halkan megsúgom, hogy a "zsidrákok" már most is az utcáinkon sétálnak szép számmal - csak mivel ők nem akarják megszabni nekünk (nem-"zsidrákoknak") hogy hogyan nevezzük az Istent akiben hiszünk (vagy nem), hogy mit együnk, igyunk, olvassunk, hogy melyik gyerekünk járjon iskolába és melyik nem, hogy kit mikor és hogyan kúrjunk, így (eléggé el nem ítélhető módon) néhány elvakult marhát kivéve kurvára nem is érdekel ez a dolog senkit...és a fenti felsorolással asszem el is mondtam hogy engem miért nem zavarnak a "zsidrákok" - és hogy miért _nem_ szeretnék (itt vagy úgy általában) élni, ha a rongyfejűek idejönnek
Az abroszfejűekkel kapcsolatban meg nem gyengén vagy félreinformálva, sem Irakban, sem Afganisztánban nem a helyiek tették/teszik ki a "felkelők" többségét, hanem a mindenféle más országokból származó vallási fanatikus faszfejek...úgyhogy a "hazájukért harcolás" az pont nem állja meg a helyét...de ilyen aprócska tények ne is zavarjanak, éljél nyugodtan tovább a kis álomvilágodban...csak majd ne csodálkozz ha egyik nap a müezzin nyekergésére ébredsz
Ez viszont hatalmas: http://totalcar.hu/magazin/sze...
amúgy reggelit !