A fogyasztás sztem nem vészes, igaz nem 125 4T. Nagyobb ccm-s GG-okba pont az a jó, hogy nem kell nagyon pörgetni, nyomatékból is simán elmegy 2.-be szinte bárhol...
Ja, amúgy jó lett a kuplungom. Felújítót kellett venni a felső munkahengerhez, a gumiharang alatt tiszta oil volt a szett, és most patent
Legfőképpen a _még_ nagyobb fogyasztás (ahogy elfigyelgetem, a 300-asok sem esznek keveset), meg a kicsi tank...de nekem az sem feküdne túlzottan hogy alul nem megy, tudniillik az elmúlt 6 évben (akkor adtam el a 125-ösömet) én teljesen elfelejtettem a gázt húzni
hát ja igazból edig yilen endurocross jellegű terepen motorztam vele tökölős szopós enduro t még nem játszotam vele de majd ha lesz blokk-hűtővédő az is kilesz próbálva
jo volt.
de ha kész lesz jó lenne összehozni a házi ec-t
A fogyasztás sztem nem vészes, igaz nem 125 4T. Nagyobb ccm-s GG-okba pont az a jó, hogy nem kell nagyon pörgetni, nyomatékból is simán elmegy 2.-be szinte bárhol...
Ja, amúgy jó lett a kuplungom. Felújítót kellett venni a felső munkahengerhez, a gumiharang alatt tiszta oil volt a szett, és most patent
Előre majd akkor szerválok egy S12-t, hátulra még nem tudom, valószínűleg AC10-et, mert akarok sziklázni is