Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...majd...
Akkor holnap majs szóval tarthatsz
szewasztok
megugattam vagy megugattam...
4 napot itthon leszek,most majd trécselhetek itt
mikor én itt vagyok akkor persze mindenki motorozik
azt kéne már elvileg pénteken megyek long lacival iylen házi ec szerűségre
szombaton disznóvágás, vasárnap meg szétrobbantom vázig...
de ha kész lesz jó lenne összehozni a házi ec-t
Az EXC-t sem kellene igazán forgatni, de mivel felénk elég sok az egyenes, ebben meg nincs 6., így aztán mégis...
zsír akkor hétvégén mehetünk csapatni
THX
Szépnapot!

A fogyasztás sztem nem vészes, igaz nem 125 4T. Nagyobb ccm-s GG-okba pont az a jó, hogy nem kell nagyon pörgetni, nyomatékból is simán elmegy 2.-be szinte bárhol...

Ja, amúgy jó lett a kuplungom. Felújítót kellett venni a felső munkahengerhez, a gumiharang alatt tiszta oil volt a szett, és most patent
Nem felszállni akarok, csak odébbgurulni...
akkor kezd el húzni neki
Legfőképpen a _még_ nagyobb fogyasztás (ahogy elfigyelgetem, a 300-asok sem esznek keveset), meg a kicsi tank...de nekem az sem feküdne túlzottan hogy alul nem megy, tudniillik az elmúlt 6 évben (akkor adtam el a 125-ösömet) én teljesen elfelejtettem a gázt húzni
miért mi az ami nem tetszik benne?
Dani te crosst meg endurot véletlenűl se vegyél mert megint itt fogsz sírni évekig
Akkor legalább tudom hogy ilyet se kell vennem
hát ja igazból edig yilen endurocross jellegű terepen motorztam vele tökölős szopós enduro t még nem játszotam vele de majd ha lesz blokk-hűtővédő az is kilesz próbálva
Köszi az infót
Előre majd akkor szerválok egy S12-t, hátulra még nem tudom, valószínűleg AC10-et, mert akarok sziklázni is
Jó napot mindenkinek!
Endurocrossra teljesen jó a cross.Futóművet meg oda lehet okosítani ahova csak akarod