Amúgy meg te prédikálsz itt beszűkült látókörü Nézd már meg hol van túlnépesedés meg szegénység!A nagy nyugatod küldi tonnaszámra az élelmiszert a niggereknek azt csoda hogy milliárdan vannak?Vagy ott van India meg Mexikó meg Kína.Az arabok igenis okos nép és tisztelni becsülni kéne a kúltúrájukat!A magyarok is sokat tanúlhatnának tőlük.De miről beszélünk magyarok?Mi vagyunk a legcsicskább népség!A cigányok szarrá aláznak minket és semmit nem teszünk.Ők meg az utolsó vérükig harcolnak a nagy nyugati erőkkel szembe!Én jobban tisztelem őket mint sok magyart az biztos!
Nem kellett odamenniük, fel volt ott már keverve a szar éppen eléggé...de Csecsenföldre nem mentek oda, aztán ott mégis ugyanez volt a szitu (megsúgom, ugyanazok az abroszfejű gyökerek csinálták a fesztivált ott is, akik most Afganisztánban)...de persze, a geci Amerika, az maga a sátán...muhaha
Vagy az amcsinak nem kéne odamennie szartkeverni mint az már oly sokszor tették a közelmúltban A nagy nyugat a pénz meg a hatalom azt még ők a jófiúk hagyjuk már
Esetleg ki kéne vegyék a fejüket a seggükből, rájönni hogy bazmeg ez a 21. század, nem pedig a tizenkettedik, tanulni, tanulni, tanulni és felvenni a mai világ gondolkodásmódját...és akkor az ő életminőségük is ugrásszerűen javulna, hiszen a technikai fejlődést nemcsak a Kalasnyikov jelentené az életükben, meg nekünk (=Nyugat) is jobb lenne, mert nem kéne dollármilliárdokat pumpálni az ilyen lepukkadt országokba hogy éhen de dögöljenek mind egy szálig (bár ez se lenne hátrány, legalább megoldódna a világ túlnépesedésének problémája és több benzin is maradna nekünk motorozni)
Nemtudom dani hogy milyenek az "abroszfejü"faszkalapok de hogy ha te lennél a helyükben nemtudom hogy állnál a nyugati hatalomhoz ami egyik évben rommá bombázza az épületeiket,több ezer civilt öl meg stb..
Öööö...mondjuk annyival hogy nekem valami ilyesmi a szakmám (meg a hobbim is)?
De ha ennyire nem hiszel nekem, akkor kérdezd csak meg Kornélt, ő eltöltött néhány hónapot arrafelé, biztos elmeséli, mennyire kurva jó arcok az abroszfejű faszkalapok odakint...
Megszólalt a Jenkifan Te mivel értesz többet ehhez a témához?Talán ott voltál,láttad mi folyik ott?Szeressed a nagy ámerikát azt fogd a fegyvert majd ha csettintenek!Marhanagy hazugság ahogy magukat beállítják ezek a tetvek
Bálint, szerintem inkább ne égesd magad ilyen kijelentésekkel, mert messziről látszik hogy lövésed nincs ezekhez a dolgokhoz...maradj a motoroknál meg a kutyáknál (munkagépeknél)
Szerintem ahhoz kell csak engedély, ha vadászni akar vele...vagy akkor nekünk is kellett volna engedély a szarkához, amit fater talált fejbe lőve a kertben?!?
Örülök neki , ezek szerint már semmi nyoma a "botlásnak"
Köszi a segitséget, lehet, h a kisérettel is élni fogok
06. 04.-én leszaz Erős Jutkának a megemlékezése ... megyek Én is
De ha ennyire nem hiszel nekem, akkor kérdezd csak meg Kornélt, ő eltöltött néhány hónapot arrafelé, biztos elmeséli, mennyire kurva jó arcok az abroszfejű faszkalapok odakint...
Szerintem ahhoz kell csak engedély, ha vadászni akar vele...vagy akkor nekünk is kellett volna engedély a szarkához, amit fater talált fejbe lőve a kertben?!?
mondom, de nem ide tartozik
Erős Jutka a trike-s néni,ugye?
Köszi a segitséget, lehet, h a kisérettel is élni fogok
06. 04.-én leszaz Erős Jutkának a megemlékezése
a mai gyerekektöl meg állandoan azt hallani unatkozom, meg mit csinálunk ma.?
én vallom azt, hogy a kevesebb több!