Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó hogy elengedtük a szarkát, mennyi időbe tartott volna már mire megtanítjuk vadászni
Amúgy meg te prédikálsz itt beszűkült látókörü Nézd már meg hol van túlnépesedés meg szegénység!A nagy nyugatod küldi tonnaszámra az élelmiszert a niggereknek azt csoda hogy milliárdan vannak?Vagy ott van India meg Mexikó meg Kína.Az arabok igenis okos nép és tisztelni becsülni kéne a kúltúrájukat!A magyarok is sokat tanúlhatnának tőlük.De miről beszélünk magyarok?Mi vagyunk a legcsicskább népség!A cigányok szarrá aláznak minket és semmit nem teszünk.Ők meg az utolsó vérükig harcolnak a nagy nyugati erőkkel szembe!Én jobban tisztelem őket mint sok magyart az biztos!
csupa élet ma a fórum...mondjuk ilyen jó témák mellett
Nem kellett odamenniük, fel volt ott már keverve a szar éppen eléggé...de Csecsenföldre nem mentek oda, aztán ott mégis ugyanez volt a szitu (megsúgom, ugyanazok az abroszfejű gyökerek csinálták a fesztivált ott is, akik most Afganisztánban)...de persze, a geci Amerika, az maga a sátán...muhaha
de csak akkor tarthatsz ha vadászol vele,csak úgy nem
Vagy az amcsinak nem kéne odamennie szartkeverni mint az már oly sokszor tették a közelmúltban A nagy nyugat a pénz meg a hatalom azt még ők a jófiúk hagyjuk már
Esetleg ki kéne vegyék a fejüket a seggükből, rájönni hogy bazmeg ez a 21. század, nem pedig a tizenkettedik, tanulni, tanulni, tanulni és felvenni a mai világ gondolkodásmódját...és akkor az ő életminőségük is ugrásszerűen javulna, hiszen a technikai fejlődést nemcsak a Kalasnyikov jelentené az életükben, meg nekünk (=Nyugat) is jobb lenne, mert nem kéne dollármilliárdokat pumpálni az ilyen lepukkadt országokba hogy éhen de dögöljenek mind egy szálig (bár ez se lenne hátrány, legalább megoldódna a világ túlnépesedésének problémája és több benzin is maradna nekünk motorozni)
Nemtudom dani hogy milyenek az "abroszfejü"faszkalapok de hogy ha te lennél a helyükben nemtudom hogy állnál a nyugati hatalomhoz ami egyik évben rommá bombázza az épületeiket,több ezer civilt öl meg stb..
Öööö...mondjuk annyival hogy nekem valami ilyesmi a szakmám (meg a hobbim is)?
De ha ennyire nem hiszel nekem, akkor kérdezd csak meg Kornélt, ő eltöltött néhány hónapot arrafelé, biztos elmeséli, mennyire kurva jó arcok az abroszfejű faszkalapok odakint...
Megszólalt a Jenkifan Te mivel értesz többet ehhez a témához?Talán ott voltál,láttad mi folyik ott?Szeressed a nagy ámerikát azt fogd a fegyvert majd ha csettintenek!Marhanagy hazugság ahogy magukat beállítják ezek a tetvek
Bálint, szerintem inkább ne égesd magad ilyen kijelentésekkel, mert messziről látszik hogy lövésed nincs ezekhez a dolgokhoz...maradj a motoroknál meg a kutyáknál (munkagépeknél)

Szerintem ahhoz kell csak engedély, ha vadászni akar vele...vagy akkor nekünk is kellett volna engedély a szarkához, amit fater talált fejbe lőve a kertben?!?
oké,igazad van...
20-886-47-99
mondom, de nem ide tartozik
húú,miről maradtam én le?
Erős Jutka a trike-s néni,ugye?
Örülök neki , ezek szerint már semmi nyoma a "botlásnak"
Köszi a segitséget, lehet, h a kisérettel is élni fogok
06. 04.-én leszaz Erős Jutkának a megemlékezése ... megyek Én is
kész a motorom,már mentem vele sokat
mikor jössz?elkísérjelek?
az 1-esen lejössz Tatabányáig,onnan Környe,Kisbér felé...Kömlőd-Dad-Császár
Császárra, a Hrenrykhez, hogy a legeccerübb
mi a baj,Henti?
Manka , help my
így van.nálunk most el van pakolva az x-box,a PSP meg minden istennyila..jó idő van,lehet menni kifele az udvarra meg bicajozni
igy van, de egy csomo minden nem volt,pl 100 tv csatorna, meg play station, mobil telefon, számitogép internet, és mégsem unatkoztunk sose...

a mai gyerekektöl meg állandoan azt hallani unatkozom, meg mit csinálunk ma.?

én vallom azt, hogy a kevesebb több!