Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még aránylag aktív topic szerintem a gasgas
jó reggelt
megint egyedülálló lettem pár hétre
és alszunk az ágyikójában
rábaszol mert egyszercsak beállitunk hozzád , jol elverünk aztán elvesszük az összes telodat, lefizetjük a postásodat többet ne arra a cimre vigye a telokat ,aztán kiesszük a hűtödet, és eszünk a tányérkádbol is...
kuss tacsi
nem hát
. .Céé kutyu igy nézi a kocsma kirakatát.
reggelt
te nem is iszol ...minek neked pálinka bélám?
pálesz van?
morgenny----
Gyertek Urak,legalább segítetek ebben-abban Vihetitek a motorokat is,ússe használom őket
Figyeld meg hogy elmegyünk hozzád,aztán kiporoljuk a valagadat ha nem nyugszol!
Minek vállalsz annyit. Tudnak várni nem? Aki nem,az meg kapja be,aztán csináltassa máshol!
Nem is fogadnák el pénzt érte!
alszotok,mi?
ja 35 ös kis gumikarika meg mellette kisalátét keverékcsvarnál ?
22 es cucc
ja a súber elején van egy lap ...kiveszed és a lap és súbertest között van egy kb..3 centi átmérőjű karika gumi ..de nem kerek keresztmetszetű hanem van kis szakálla...
tű+kehelycső+főfúvóka új épp ez miatt. gumicsonk sértetlen... a tű felett az a kis rugós bizbasz az alátétjével együtt megvan. a kocsin nem tudom hol kéne tömítésnek lennie. a karbi tetején a gumi tömítés épp.

benyát kap. rosszul írtam az elején a zégert tettem lejjebb, föntről a 3.ban van most.
kipuffban elvileg van cucc, de szétszedem azt is mert hangosabb mint volt.

azért kössz,
gondolom ilyen tűcserén meg tűfúvókán már túlvagy....falslevegő....gumimandzsetta karbi előtt...karbikocsin súberen a gumi....elég benya megy bele?...
stb cirkuszok megvoltak már..súbertű felett rugósbizbasz...

szelephézag nem érdekes..persze legyen...szelepek nincsenek elégve ? gondolom nézted...kémény nem üres...

picit mindíg durrog amúgy ...
mondanám hogy a versenyzők nem mennek sose motorféken...mindig hagynak rajta icipicigázt 4T-n még vészfékezésnél is mikor zebrán kisgyereket gázolnak el akkor is...