Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nem.
A muzulmán szélsőségeseket bizony legnagyobb részben a gazdagabb muzulmán országokban élő többi muzulmán pénzelni...ugyebár Bin Laden is egy gazdag szaúdi építési vállalkozó fiacskájaként látta meg a napvilágot
És valóban, benne volt a CIA keze a kiképzésükben, felfegyverzésükben - a Szovjetunió afganisztáni jelenléte ellen!
Ahogy a ruszkiknak a Vietkong felfuttatásában Dél-Vietnamban...vagy a kubai csapatoknak Angolában...a briteknek Rhodesiában, meg Dél-Jemenben...a ruszkiknak meg a kínaiaknak Koreában...ezt hívták hidegháborúnak. Igaz, hogy ennek 20 éve vége, a ruszkik is kivonultak Afganisztánból egy jó ideje - akkor ez a szakállas vén geci, mit ugrált még mindig ott hogy dzsihád?!?
helikopter sokkotkaptam wazze
És Te, ha katona volnál és az életedet kéne kockára tenni, megbíznál abban az infoban, amit egy "100 dollárért még a lelkét is" ember hozna? Hiszen mi van ha Oszama 200-at adott neki...vagy csak azt ígérte, akkor nem öli meg az egész családját, ha azt mondja, amit el akar hitetni velünk...
A technológiai fölény meg láttuk már számos esetben hogy önmagában mennyit ér...Te meg tudod különböztetni az egyik szakállas arabot a másiktól (az afgánok amúgy nem is arabok, de mindegy)? Mert én bizony nem mindig...ha netán tesz is érte hogy ne legyen olyan könnyű felismerni, akkor pláne...ha még esetleg az állam, ahol bújkál, a terroristák fő utánpótlási vonalául/kiképzőbázisául szolgál (már vagy 30 éve) - bár hivatalosan természetesen teljes mellszélességgel támogatja a NATO-t és a terrorizmus elleni harcot, akkor meg kurvára...de persze, kedves Bálint, itt mindenki hülye, kizárólag Te vagy helikopter
te hallod ha ekkora szakértő vagy szerinted csecsenföldön ki pénzelte az ottani muzulmán szélsőségeseket?
ááá dehogy amerika, még véletlenül sem .. sőt még a nagy hires 1. számu közellenséget a binládent és embereit se a cia képezte ki és pénzelte anno...

te aztán vagy egy nagy szakértő,és most énekeljük el közösen az ÁMERIKÁ, ÁMERIKA A TERRORIZMUS ELLENI HARC legnagyobb hősies üldözöje....
pipulinokama 20:15Sziasztok józsi vagyok szegedről nem tudtok itt vagy a környékbe mz motorhoz szerelőt.telefonszámot kérek s.o.s |
napalmot a parázsnak, jo sok napalmot..
még csak most olvasgatok vissza..
fuu Dani visszaolvastam ezt az irásodat és még mindig röhögök....

bocs de te tényleg elhiszed ezt a baromságot hogy amerika azért van Afganisztánban, napi x millio dollár költségvetéssel mert a demokráciát akarja megteremteni egy almaradott országban...
bruhahaha, annyira zavarta őket ott Washington DC-ben az Afgánok életminősége hogy egyik nap ugy érezték ,ez bazdmeg nem mehet igy tovább, kénytelenek leszünk dollármilliárdokat pumpálni abba az országba nehogy éhen dögöljenek...
megöntözted ujra a parazsat jofajta gázolajal?
látom Dániel beokosodtál megint..megszolalt az Afganisztán-Pakisztán szakértő...

én nem értek hozzá lofaszt se, csak 2 dolgot emlitettem ami tény, az egyik az hogy egy olyan országban bujkál a pali évek ota ahol akkora a szegénység hogy 100 dodoért szinte bárki eladná a lelkét, nemhogy többért...
a másik amerika tulzott technikai fölénye, ez is tény, namost ezzel nem találták az ürgét, testöröstül családostul cirka 8 éve,, aha persze meg tollas a hátam...
ahoy
szép estét
alapjában 1lépésként a moslékot kell eltakaritani ha ez megvan lehet agyalni hogy hova szorjuk szét azt a nem kevés lét amit álambácsi puszira oszt ki némely Mo tartoszkodo éhenkorász büdös retkes stb, wazze má felhusztam magam
Mivel a suliban mindig ellógtam a gondolatolvasás-órákat, így természetesen nem tudok.

Hát tény, hogy volna mit tenni...de egyrészt nincs kedvem olyan sokat gépelni (ezzel a gipszes kézzel amúgy is rohadt kényelmetlen), másrészt abból is úgyis csak a vita volna, úgyhogy inkább rátok bízom hogy itt megváltsátok az országot....
Igen, részben igazad van, de azt én sem hiszem (gondolom te sem), hogy te belelátsz a nagy USA vezető hatalmainak fejébe! Mert azért ahol dollármiliókról-árdokról van szó ott 1-2 (akár több) emberélet nem ér semmit...
De ezért mondtam ez a része nem érdekel, lesz*rom. Ugyanúgy mint a magyar foci régi 6:3-as meccsét, TSZTELET az abban résztvevőknek, de már ELMÚLT! NEM mindig ezt kell szajkózni, meg azt hogy, nincs pénz lehetőség ilyen és olyanok a körülmények focizni kell, nem a markunkat tartani!
De mégegyszer:
Mit lehetne tenni ITT MO-on hogy NEKÜNK jobb legyen? És itt CSAKIS ez a része érdekel a dolognak! Ha már ennyi mindent tudunk a külföldről...
bocsesz vallási szokást
u baszki ez nem birom mán követni ki hot meg? á többé nem gyakorolja eme torna sportot
De azért a nagy Ámerikában is kell tudni legalább alapszinten írni meg olvasni ahhoz hogy lehessen egy szakmád, nem? Mert a "hős" és "nálunk sokkal többet érő" afgánoknál ez a rettenetes tudomány bizony a népesség nagy százalékánál hiányzik
Vagy mondjuk eljutni odáig hogy ha már van egy állam, akkor az lássa is el a feladatait, ne pedig valami helyi basszájba (kiskirály, hadúr, akármi) ossza az eszet és játssza a főnököt, kereskedjen a droggal, álljon át az éppen neki szimpatikusabb/erősebbnek tűnő oldalára a polgárháborúban stb. De hát ehhez is kéne minimum annyi gógyi hogy a nép ne szopja be ezeknek a HMCS-knek a dumáját...ami ha még egy kibaszott újságot se tudnak elolvasni, nem fog működni...
"Apa kezdődik!"

Mivel vannak akik belelátnak a dolgokba, szeretném csendesen megkérdezni fejtse már ki valaki mit kellene tennünk ahhoz, hogy Mo-on (egyre)jobban éljünk?!? Mert ugye a külföldi része baromira nem érdekel!
Amúgy az a "tanulni-tanulni-tanulni" Nem állja meg a helyét! Kint a nagy "Ámerikában" is, ha valakinek van egy szakmája, abból már el tud karistolni. Inkább azt kellene tanulni, tanítani hogy ha valaki dolgozik, dolgozzon úgy ahogy erejéből telik, de akkor legyen is megbecsülve, mind anyagilag mind társadalmilag!
Azt se tudod miket beszélsz...
Na majd legközelebb
De miért küldi? Mert az ilyen hozzád hasonló "felvilágosult" "liberális" meg tököm tudja magukat minek nevező hippik az utcára vonulnak és teleszarják a sajtót az ilyen marhaságokkal
Az ilyenek tiltakoztak az emberi jogokra hivatkozva akkor is amikor az oroszok visszafoglalták a kalózoktól az elrabolt hajójukat aztán az óceán közepén kibaszták egy csónakba a niggereket hogy boldoguljanak ahogy tudnak...

Az arabokról meg annyit, hogy a Szovjetunió által kapott jó sok milliárd dollárnyi fegyverükkel több mint 60 éve próbálnak többszáz millióan elbánni azzal a pár millió izraelivel...aztán eddig mindig rábasztak...azok ahhoz értenek hogy elkúrják faszságokra a gazdagságukat, amit mindössze a szerencséjüknek köszönhetnek (nem a munkájuknak, hiszen ennek leginkább még a fogalmát se ismerik), hogy ott van a seggük alatt a kurva sok olaj...semmi máshoz...
hozzákötötted volna a csuklódhoz aztán röptetted volna
vagy a tolvaj szarka hazavitte volna a sok aranyat amit összelopkod
Muhaha ja mitgondolsz kinek dolgozol most is?Hát nem a mi népünknek muhaha hanem szépen megy ki a gazdáidhoz külföldre muhaha meg a cigóknak legyen segély hogy legyen erejük ellopni azt a maradékot is ami még van muhaha.Itthon nézz körül muhaha azt utána megnézheted hogy ki hol tart!