Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a sivatagban kell keresni...

szerintem a takaro alatt horkol..
menjünk keressük meg, mert ki fog száradni ott a sivatagban vagy binék megtalálják
neked is.
csokolom a reggeli kacajodat...

Manka elbujdokolt árva kismajomként a sivatagba,,, vagy visszafeküdt aludnyi..
morgen
hallotam a tv-ben, hogy az a bizonyos alkaida azzal ijesztgeti a világot hogy atom bombát rejtett el europában, amit persze CSAK akkor fognak felrobbantani, mert annyira karitativak, amikor meghal a binláden....

na ekkora baromságot is régen hallottam,

mint a kisgyereknek a vacsoránál, ha nem eszed meg a spenotot jön a farkas ,vagy opcioként a zsákos ember és elvisz....

NEMÉÉÉÉÉRTED BAZZEG HOGY ELVISZ...
jo reggelt, ejj de szép gyerök..
ébresztőőőőő
jól egyedül hagytatok így korán reggel
és persze
link
Ennyi barmot ámerikában...

Tanulhattak volna a Kennedy-gyilkosságból....

Ott legalább volt hulla....
Közben felhívtam Bint

Meséli, hogy két hete adott DNS mintát valami vizsgálat miatt... erre most az alteregóját lelőtték és elsüllyesztették. Nem érti, miért szólnak róla a hírek
Nem azért?

Hát mostan egy világ omlott össze bennem
Mondjuk nekem is tele lenne a faszom a turbános gecivel ha már több ezer honfitársamat csinálta volna ki.
erős nyakat
Szerintem inkább csak kihasználják hogy van valami apropó ami miatt jól be lehet rúgni...ilyen szempontból meg mi se vagyunk semmivel se jobbak...
nagyon jot motoroztam ma a kis pályámon , csak ugy mondom..
mondjuk ez a része tényleg elgondolkoztato hogy mennyire telerakták a fejüket ezzel a binláden az 1.-számu közellenség minden bajnak okozoja marhasággal, hogy a népek a hirre azonnal tizezrével euforikusan lobogtatják a csikos zászlot...

szánalmasan le vannak butitva, mondjuk cserébe jol élnek..
híradóba is feszt mutogatják meg a sok buta amerikait akik ünnepelnek
most akkor ha jol értelmezem azért vonult be a nagy Ámerika Afgánországba mert onnan a ruszkik kivonulta 20 éve, és akkor ez a szakállas vén geci meg mit ugrál ott hogy dzsihád..? ! ?

ez kész.. nyomos érv egy háborura.
értem szakértő, ur vagyis már lofaszt nem értek hogy jutottunk el a vietkongig...

helikopter pörög vazze.
megy ám a helikopáter...
Dániel összekevered a szezont a faszommal... hello ne zavarjon már hogy TE vagy itt a SZAKÉRTŐ, -még a Hobbid is ez ahogy irtad..