nekem mielőtt eladtam a 300ast csinát oylat h elkezdett dadogni nem pörgött ki de ha időben észrevettem h nem pörög és le tudtam nyelezni akkor kitisztult vagy nemtom mit csinált de utána pörögtt rendesen de nagyon sokszor meg kellett álnom és kicserélni a gyertyát vetünk kb 6új gyertyát volt h azt hittük h tuti a gyertyák voltak a szarok mert működött sokáig erre eladás napján is eljátszotta ezt a mai napig nemtom mi baja lehetett elektronikáját átnéztem nem szakadt el semmi kábel gyertyapipa is jóvolt de kicseréltem, kábelből levágtam hátha nagyon elvolt oxidálódva , most nemto mivan vele új gazdája nem hívott
ja most olvasom h már volt előjele akkor lehet h membrán mert annak lehet előjele nekem 3v 4 garnitúra széttörött de nekem oylankor nezezebben indult meg nem akart kipörögni de ha 1x elérte a fordulatot akor ment egy darabig...
szedd le a kis power deklit nézd meg h nem tört e el az a háromszög alakú szarság nekem egyszer letört róla apöcök és nem nyitott ki a power bőgött de erőtlen volt
sajnos ugy néz ki a mai hajtásal megőltem valamit a gasgas-ban...
a sok edzés dévára meghozta gyümölcsét, kinyirtam a verdát..
legalábbis valami kinja van ,nem forog le rendesen ,meg erőtlen is, a hangja az van, csak éppen nem ugy halad ahogy kéne...
ma nagyon jó napunk volt,csatangoltunk annyit mint állat,fndi barim a gsr-ből leugrott erre és elfelejtettem meghííni fagyizni szegények eláznak mire hazaérnek,itt szakad az eső
én egy héten megyek anyit.