Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy hogy egy évben mész vele 3-4-szer nem is csoda hogy megy már öt éve..

én egy héten megyek anyit.
jo morgent..
Szuzukit kell venni

Öt éve le se mostam és ugyanúgy megy
gyertyára én is gondoltam a torpanás - kihagyás miatt, viszont szerintem attol nem lesz erőtlen...

asszem ki is megyek most és elkezdek bele nézni...
nekem mielőtt eladtam a 300ast csinát oylat h elkezdett dadogni nem pörgött ki de ha időben észrevettem h nem pörög és le tudtam nyelezni akkor kitisztult vagy nemtom mit csinált de utána pörögtt rendesen de nagyon sokszor meg kellett álnom és kicserélni a gyertyát vetünk kb 6új gyertyát volt h azt hittük h tuti a gyertyák voltak a szarok mert működött sokáig erre eladás napján is eljátszotta ezt a mai napig nemtom mi baja lehetett elektronikáját átnéztem nem szakadt el semmi kábel gyertyapipa is jóvolt de kicseréltem, kábelből levágtam hátha nagyon elvolt oxidálódva , most nemto mivan vele új gazdája nem hívott
a lelke
ma már nincs lelkierőm neki állni, holnap reggel lemosom és neki állok szétboritom aztán majd kiderül

néa ha vadul megyek vele egy pillanatra betorpan, de nem mindig, meg hiányzik az erő kb ugy megy mint egy 200-as.

valami meghalt benne.
nem kell jön az magátol erre
akkor oda nem megyünk
prágába havazik!
9 fok van kint
Én úgy jártam múltkor a szuzulival, hogy fellazult a gyújtás alaplap és tiszta fos lett... de ha szétdőlt a bele, a kéttaktos akkor is occsóbb
ja most olvasom h már volt előjele akkor lehet h membrán mert annak lehet előjele nekem 3v 4 garnitúra széttörött de nekem oylankor nezezebben indult meg nem akart kipörögni de ha 1x elérte a fordulatot akor ment egy darabig...
szedd le a kis power deklit nézd meg h nem tört e el az a háromszög alakú szarság nekem egyszer letört róla apöcök és nem nyitott ki a power bőgött de erőtlen volt
mondjuk már tegnap is éreztem hogy valami nem oké..
holnap reggel lemosom, szétszedem, belenézek a belébe mi a kinja...

nem jo hir...

csütörtökön indulnák Dévára, de addig ha kell valami alkatrész ugyse jön meg..
örűlök hogy jo napod volt, én is kint voltam addig amig el nem kezdett pötyögni..

állitolag jön a sarkvidéki hideg.
barbár
sajnos ugy néz ki a mai hajtásal megőltem valamit a gasgas-ban...

a sok edzés dévára meghozta gyümölcsét, kinyirtam a verdát..
legalábbis valami kinja van ,nem forog le rendesen ,meg erőtlen is, a hangja az van, csak éppen nem ugy halad ahogy kéne...
fürdés is volt
ma nagyon jó napunk volt,csatangoltunk annyit mint állat,fndi barim a gsr-ből leugrott erre és elfelejtettem meghííni fagyizni szegények eláznak mire hazaérnek,itt szakad az eső
fuu a spenotot én sem eszem meg nincs az az isten,
Szewa... te csak úgy hétköznap elmész veretni? Szigorúan tilos
szeva nikk.