hát reggel itt toboroztam a népet ...aztán ugye nem volt senki...aztán engem betoborozott svitko gyuri ..és mentünk tokodon az off road részen és összetalálkoztunk egomiakkal ...azokhoz annavölgyig odaverődtünk ...ott meg összefutottunk rózsibácsi titokmotorossal...meg g gabiékkal..voltunk ott vagy 15 en..aztán kettéosztottuk magaunkat meg asszem ketten hárman elmentek haza és verettünk egy jót...
köszönöm a felvilágosítást Tanár Úr . akkor elvileg az már gáz, hogyha az egyik fogaskerék fogain nagyon halvány bemaródás látszik? mert tavaly ősszel volt totál szétborítva a motor és akkor a váltót is szemrevételeztük, a szerelő azt mondta hogy szinte vatta új minden benne, egyedül az 5.ik fokozat egyik fogaskerekén volt minimális bemaródás, akkor úgy voltam vele, hogy az simán belefér (mondjuk most is úgy vagyok vele ) a fog csak nem fog letörni vagy mégis
meg amikor egy úgymond filléres fogaskerék vagy akármi visz mindent ...
én azokból látok sx-f 450 rengeteget a satupadon mikor egy letört darabka nem tud leragadni a sebszekrény aljára a picsába hanem megy még egy kört..és 3-400 ezret még lesöpör...elvisz magával nyugdíjba
szokott (tehát nem ritka, hogy általába olajpumpa fogaskereket végez ki egy ilyen letört darabka ..gazdi még nem hall semmit megy szépen és 1-max 2 kilométer múlva már henger dugó hajtókar is pihenőn van...felül megáll vezérműtengely és még a hengerfejet is dobni kell kukába...olcsó játék...
ez általában 450 sx-f kuplungkosarából törik ki....újonan...mondjuk kilenctől tizenegyig .....ezért újra rögtön hinsont kell tenni ....a 12 már új kuplungos cucc..már olyasmi mint a régi 525 -é ami sose megy tönkre
exc ....mondhatni nulla baj 5 -6éves koráig abszolúte...sose basztatjuk ..nagyon véletlen néha ...aminek már baja van ott kilométer is bőven akad...mondjuk 20000..de tényleg legjobb váltó amit motorba tettek eddig...ja és filléres alkatrészárak ha mégis kellene valami...
..sxf az már komolyabb ott vannak hiányosságok...4 sebességesnél egész fogaskerék törik ketté de legjobban szeretett váltó...
sxf 5 gangos meg kukactengely beverődésből adódó bajok... húzótengely kettétörik...
itt is vigasztaló hogy 10000 egy fogaskerék 15 meg a tengely...8-10 a léptető..
míg japcsiknál meg egyebek inkább háromszoros áron van mindez mint kécceres...
szép...még jó hogy olcsó a ktmhez a cucc...45 euro 12 000 huf
a baj az az inkábbaz , hogy ezek a legbelül lévő alkatrészek és mindent szét kell dönteni hogy kicseréld..ez az okádás...meg az ezzel a nagy mutatvánnyal felmerülő költségek rámegy egy műszak
én úgy tudtam nem lesz motorozás...fasza,pihenhettem egész nap!
ma ismét kiválót enduróztunk ...
segítsetek nekem. ki csinál olyat,vagy hogy én hogy csináljam meg... szétkopott a féktárcsám a szegecseknél. nem akarnék újat venni 80ezerért
a mai nap mottoja... : - plyn plyn love you szutyaberg...
bocs de ez kihagyhatatlan vicc vót...
ne ezen a könyitési sporolási dolgon szoktam szénné röhögni magam...
inkább ez a szar...
meg amikor egy úgymond filléres fogaskerék vagy akármi visz mindent ...
én azokból látok sx-f 450 rengeteget a satupadon mikor egy letört darabka nem tud leragadni a sebszekrény aljára a picsába hanem megy még egy kört..és 3-400 ezret még lesöpör...elvisz magával nyugdíjba
szokott (tehát nem ritka, hogy általába olajpumpa fogaskereket végez ki egy ilyen letört darabka ..gazdi még nem hall semmit megy szépen és 1-max 2 kilométer múlva már henger dugó hajtókar is pihenőn van...felül megáll vezérműtengely és még a hengerfejet is dobni kell kukába...olcsó játék...
ez általában 450 sx-f kuplungkosarából törik ki....újonan...mondjuk kilenctől tizenegyig .....ezért újra rögtön hinsont kell tenni ....a 12 már új kuplungos cucc..már olyasmi mint a régi 525 -é
..sxf az már komolyabb ott vannak hiányosságok...4 sebességesnél egész fogaskerék törik ketté de legjobban szeretett váltó...
sxf 5 gangos meg kukactengely beverődésből adódó bajok... húzótengely kettétörik...
itt is vigasztaló hogy 10000 egy fogaskerék 15 meg a tengely...8-10 a léptető..
míg japcsiknál meg egyebek inkább háromszoros áron van mindez mint kécceres...
és olyankor sokba van a holmi.
a baj az az inkábbaz , hogy ezek a legbelül lévő alkatrészek és mindent szét kell dönteni hogy kicseréld..ez az okádás...meg az ezzel a nagy mutatvánnyal felmerülő költségek