Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közeledek felétek Zoli! a Duna erre eső felénél kapartattuk a patakot,meg a hegy oldalt! király volt a kilátás a videgrádi várra!
2 hét múlva ismétlünk
találtam egy szegecselős embert, hátha jó lesz... amúgy mennyi az annyi? (lehet akármennyire olcsó vagy drága, nem mondom azt hogy kell! sok helyen írják is, hogy kurva jó így a tárcsám,versenyzők így használják,mozgósan, mert jobban hül! csak éppen szétbassza a mozgás a szegecsek helyét)
Á dehogy gyári.Gold fren sima nem cikkcakkos és nem ilyen szegecses vagy mialófasz.De addig meg simán jó amíg nem veszel rá csillióért Braking tárcsát Amúgy ilyen hasonló mint a képen!
halihó!

de milyen ktm? gyári? mert brakinget szeretnék, vagy esetleg jó a gyári, ha új 690en volt
Jóreggelt
Gyurika ha szar a tárcsád neadjisten,nekem van egy 320-as KTM-re.Kopás alig mérhető!Olcsón megszámítom
mostmár nagyon kiváncsi vagyok arra a hires nevezetes orion árokra...

aztán lehet hogy kiderül majd hogy a helyi kisgyerekek sisak nélkül motorozgatnak benne le-föl dt 80-al meg szimszonal..
ggelt.
amugymeg...jó reGGeltet
ez aztán az igazi idióta!
szewa bélám
Jó reggelt Futottam egy nagy hatalmas kört,peckem is teli van
mi lelte?
lötyög ? ez úszó ágyazású mozogni kell neki ...ekkora tárcsa nem is kicsit löttyen ...
de meg kéne néznem..hogy mondani tudjak rá valamit ..
tárcsámra tudsz mondani valami okosat?
és még nem láttál mindent
persze simán hazaértem.. maradt még benne 3 liter kb.. van 1-2 lehetetlennek tűnő feladat benne...
na mizu? elég volt a benzin hazáig? legközelebb végig kel járnotok a nyomvonalat!
mizu te eltűnt személy?
ezt a barmot....
kora reggel hori azt írta nem megy senki,aztán elmentem pecázni.
ja krisz75 ék is ott voltak...meg szabórácztökiék is ...

aztán elvittük őket motorozni mert igényelték a hard endurót...
mentünk és hogy hogynem belementünk eccercsak az orionba lefelé...hát örültek nem mondom...de nem röhögtek...