én vágom hogy miért kell a hátsofék , de ha belegondolsz a gyakorlatba ,.. :
megborultál egy csunya dombon, probálod a motort a falra merőlegesen rángatni, hogy fel tudj rá ülni és leforditva az elejét vissza legurulni, és eközben még fognom kéne bal kézzel folyamatosan a hátsoféket ne gurgulázzon a motor össze vissza...?
a másik , mindig törekszik az ember arra hogy lehetőleg soha ne boruljon egy falon a motor vissza "negativba" de néha előfordul, olyankor ahogy a motor alatt állsz és probálod felállitani, legalább 2 méteres kezek kellenének hogy elérd a kéziféket...
és még egy gondolat ,egy eséskor ha két kar van ott hamarabb le is törik, vagy beleakad a kezed ami még roszabb
én nem hiszek ezekben a csingilingi technikai kütyükben, áldásom rá akinek bejön ,és van rá pénze használja,
mindenesetre az a sok-sok nagytudásu nagynevű europai enduros akit valaha sikerült látnom élőben senki nem használt hátsofékes reklusét, nyilván Májki igy szokta meg, és igy tud gyors lenni.
Én is ugy gondolom,hogy ennyit megér megprobálni a történetet. Csak az alkatrész ellátás aggaszt kicsit. Majd meglátjuk. Azért köszi az infokat.
Aztán Te milyen irányba keresed az uj " áldozatot" ?
ventillátor nekem is ment sokat pedig az enyém egy 2006-os txt 280 gasgas volt, baja nem lesz tőle áramot ugyis termel a tekercs akkor meg had menjen, lehet hogy azon már direktbe kötötték.
ezek a régebbi triálok még sulyban egy kicsit többek, meg loerőben egy kicsit kevesebbek mint az ujak, meg persze egy uj futoműben-fékekben sokkal jobb,de ahoz hogy belekostolj a triálba tökéletesen elég egy ilyen occso is, szerintem.
telok fontosak hogy jok legyenek, gumiba hátul 0,3, elöl 0,4 bár digites mérővel, aztán lehet menni ügyeskedni.
azt szokták mondani hogy a triál az egyetlen olyan motorsport ahol a technika-ember arány kb 30-70 %-ék . ,magyarán sokkal fontosabb a pilota és a tudása.
Azért kell a kézifék, mert álló helyzetben a rekluse oldja a kapcsolatot a motor és a hátsó kerék között, és szabadon gurul a motor. Ha felborul, nem tudja felállítani a hegyoldalban mert a hátsó kerék nem fog, elgurul mindig arrébb, vagy legurul a hegyoldalon, szóval nagy küzdelem kell hozzá.
Oszt alkatrész beszerezhető hozzá? Fantic. Még sose hallottam rola. Már kiprobáltam,nem rossz. A hütőventillátornak folyamatosan kell mennie,ha megy a motor?
azok az erősitett amcsi vastag hűtök jo cuccok... a ventillátor is jo holmi, ráadásul láttam simán direktbe van neki kapcsolora bekötve kormányon az is tetszik , rekluse nekem nem kéne. amugy van fentre felvitt hátso fék nélküli verzio is, a plussz fékes az extrább , Motul mocool nekem is van a motorban, plussz alu hűtő patronok, 1,8-as sapka, és ami a legfontosabb a kiegyenlitő tartály ha már lefuj, ne a földre tegye, hanem edénybe ahonan vissza is sziv ahogy hül. .
én már előre izgulok,nem tudok aludni
http://www.fanticmotor.it/
megborultál egy csunya dombon, probálod a motort a falra merőlegesen rángatni, hogy fel tudj rá ülni és leforditva az elejét vissza legurulni, és eközben még fognom kéne bal kézzel folyamatosan a hátsoféket ne gurgulázzon a motor össze vissza...?
a másik , mindig törekszik az ember arra hogy lehetőleg soha ne boruljon egy falon a motor vissza "negativba" de néha előfordul, olyankor ahogy a motor alatt állsz és probálod felállitani, legalább 2 méteres kezek kellenének hogy elérd a kéziféket...
és még egy gondolat ,egy eséskor ha két kar van ott hamarabb le is törik, vagy beleakad a kezed ami még roszabb
én nem hiszek ezekben a csingilingi technikai kütyükben, áldásom rá akinek bejön ,és van rá pénze használja,
mindenesetre az a sok-sok nagytudásu nagynevű europai enduros
Aztán Te milyen irányba keresed az uj " áldozatot" ?
alkatrész van-a hozzá fogalmam nincs.
ventillátor nekem is ment sokat pedig az enyém egy 2006-os txt 280 gasgas volt, baja nem lesz tőle áramot ugyis termel a tekercs akkor meg had menjen, lehet hogy azon már direktbe kötötték.
ezek a régebbi triálok még sulyban egy kicsit többek, meg loerőben egy kicsit kevesebbek mint az ujak, meg persze egy uj futoműben-fékekben sokkal jobb,de ahoz hogy belekostolj a triálba tökéletesen elég egy ilyen occso is, szerintem.
telok fontosak hogy jok legyenek, gumiba hátul 0,3, elöl 0,4 bár digites mérővel, aztán lehet menni ügyeskedni.
azt szokták mondani hogy a triál az egyetlen olyan motorsport ahol a technika-ember arány kb 30-70 %-ék . ,magyarán sokkal fontosabb a pilota és a tudása.