Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ez mindennek használ
Ez aztán a jó kenőanyag láncnak
de hiányoznak már ezek a kimerítő szituk kb 3hónapja semmi motorozás
Szép napot mindenkinek!
Megvolt a gyors kör mára szintidő 15 perc, haza is jöttem utána, elég volt mára ha nincs ott az a fém kacat még mindig ott lennék, nem bírtam kiemelni. Holnap folyt köv. de remélem nem így, mint ma
Üdv Zéé!Ment mail!
hogyhogy?
Nem tudom,nem vagyok ott.
hali nemsokára felvezetőkör?
motorex innen palackozza
blokkvédőm, nincs de sár sprét énis hazsnálok
Jó napot
nincs blokkvédőd........buzi -e vagy ?

pöttyös az inged ?

http://www.youtube.com/watch?v...
enyémen is lehetne már ilyen blokkvédő
ja és mielőtt láncszettér lebasznátok ez viszonylag új ....
mert télen nyomtam rá 1600 km-rel ezelőtt olyan 65 üzemórával ezelőtt...úgyhogy két olaj cserét élt eddig és még kettő max. 3 és megy a levesbe ...40 ezer a kurva anyját...ha vigyázok ha nem...viszont minden pillanatát élveztem eddig
a többi cucc a motoromon powerparcos sárspray meg karcspray ...
csak hogy lássák mise után a fagyizónál , hogy .....
mielőtt megszólítana valami vérbeli endurós van bowdenes fékpedálbazibüttyögő kelempászmadárkeresőm is csak le van szakadva ...mert eldőlt a templom előtt....mert én csak oda járok vele...
nem láttam még olyat se ....bár én nem járkálok endurósok között

amúgy orion lereszeli....
zoozee!te sem vagy vér enduros! azt hallottam,hogy a hátsó fékpedált le kell reszelni 40-45fokos szögben,mert túl közel van a deknihez és azt leszokták reszelgetni...
enduro odatesz a motoroknak....
erröl most eszembe jutott az a sztori mikor pár éve Kátai Peti ,akit én nagyra tartok mint extrém enduros, RBR-n egy két emelet magas függőleges helyröl egyszerüen lelőkte a motort az aljába, aztán lemászott megkereste és ment tovább.
azért ne vigyázz rá mert eltörik ...
"élvez mint a disznó"
jól van na... ti csilliárdosok vagytok én meg kiskrapek még...azt kell becsülni ami még van...
rendben ..megbeszéltük..én is ezt a normatívát adtam meg ....
igaza van ronisnak... erre az enduróra be kell áldozni egy szettet motorból ,mindenből...ruházatból kettőt-hármat ..és akkor nyugodtan bele lehet lendülni a sportba és lesz élmény lesz adrenalin stb......meg esély is van rá hogy faszán beletanulj...
motorféltés ne akadályozzon soha ..
pár éve nyomom ezt a szart és azt vettem észre , hogy a motorféltők törik le a legdrágább dolgokat a motorrról..míg másoknak évekig meg se karcolódik semmi....és akkor tényleg magukat is többet törik..
ja és cserébe nem motoroznak (no motorozás no élmény) ..viszont a motorjukon ugyanannyit buknak forintba mint aki ledobálja a negyedikről is ha kell....és élvez mint a disznó....