Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiert ment el a GG?
ha nem titok
egyet ertek veled
az ember motorolni akar nem allandoan szerelni
ktm-et már eladtam vagy 2 honapja,(rá 2 hétre ujj gazda sajnos frontálisan rommá törte, meg saját magát is ) megmaradt a gizgaz, ezt meg felujjitottam 3 hete költöttem rá 100-at erre ez is elmegy a háztol...most itt maradtam motor nélkül ,

valamit vennem kell de gyorsan , de mivel forever 300 2t, ezért csak két modell jöhet szoba, mivel más nem gyárt ilyet, a KTM 300 exc, vagy a Gasgas 300 ec, sokkal inkább utobbira hajlok, mert szerintem jobb...

a kötömöben ami tetszett az a pds, az egyszerüsége kevés hiba forrása miatt, meg a dizájn az szép, meg mondjuk jobban eladhato, a gasgas viszont technikailag kiforrotabb...
majd veszel egy masikat
a ktm nincs meg?
jo reGGelt
Balint,volt a srac megnezni a paripat?
Ajjaj, mi lesz így veled? Garantáltan elvonási tünetek várhatóak, gyorsan újíts be egy másikat! Mik a tervek?
Jó reggelt!
ez igy van..
jo reggelt..

tegnap motortalan lettem, atis jovoltábol, ezuton is köszönöm,

viszont már most hiányzik a jo kis motorkám..
megérkezett már Mike? jó kis kalandnak néztek elébe!
sajnos nem tudok menni Zé-ékkel románba sem,most kezdek melozni...de 3 hét múlva már semmi nem fog érdekleni,csak románia!addig még úgy is beszélünk! remélem azért egy fényképezőt legalább viszel magaddal...
Ha valakinek az ismerőse jön az erzbergre, küldljön már egy mailt legyen szíves.

Kellene egy hely, erzbergtől Budapestig, természetesen üzemanyagba beszállok.

Köszönöm előre is.

drharmathkadosa@citromail.hu
Ha endurózáshoz csökkenteni akarod, akkor egyszerűbb, és olcsóbb, ha egy plusz hengertalptömítést használsz.

De ha jobb megoldást akarsz, akkor egy nehezebb lendkereket használsz. Így endúrósabban fog felpörögni a gép, nem lesz olyan hirtelen agresszív, és nem fog lefulladni, az akadályokon lendületből átmegy. Összességében lágyabb kezelhetőbb lesz a motor, enduróra nem kell a gyárilag világbajnoki futamokra tervezett agresszivitás.
tényleg áh tudam én hogy túl olcsó hogy igaz legyen
egyébként az az ár,csak a cserélhető betétre vonatkozik.... a komplett hengerfej 291euro ha jól értelmezem
na mi van uram? mikor lesz má supermoto szett? mindig csapatjuk a városban,meg összevissza
Kösz az infot nem fogom gyengíteni jóezígy gg ból ezt hiányoltam ami ebbe bennevan vizsont ez meg ott nem megy ahol a gg de olyan motor nincs ami mindenhol hol megy amúgy csak kiváncsiságból kérdeztem meg ezta hengerfej dolgot mert elég olcsónak tartóm
Gondolom veszel vagy hármat belőle és egy esztergályossal különböző méretekre állítod őket. Alapból gondolom nagyobb az égéstér a gyárinál...de erről nem szól a fáma.
Majd minnyá megmondja a frankót Z vagy R ügynök
vedd fel a kapcsolatot Bartha Sanyával...ő gyengítette a cr 250et... supermotozik... szívesen segít,jó arc!
06304323543
azt vágom hogy lehet variálni benne azt a csészét de az nem világos hogy ezzel csak növelni lehet a kompressziót a gyári értéknél vagy csökkenteni is ( lehet e lightosabbra csinálni hogy kezelhetőbb legyen? pl endurozáshoz)
Azt a betétet tudod cserélgetni, így tudsz variálni a kompresszióval.
http://www.motocross-shop.de/m...

valaki aki érti lefordítaná nekem mi ennek a lényege?
megcsináltam magamtól de azért még1-szer köszi
nem sokan ernek ra irni.....