Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért lett a tied?
amugymeg gratula hozzá!
azt úgy értem ahogy írtam......jó motor és nem kell állandoan szerelni-
*Péntek óta:) Volt 1db 300as is amit megnéztem de az közel nem volt ilyen állapotú:)
Nekem a Múlthét óta van egy Ec250-em:) Nagyon tetszik,jó a vázgeometriája,erős,futóműve is jó, az egész motor úgyahogy van nagyon bejött eddig bár csak 1x voltam motorozni vele de akkor kiadósat mentem
Ígyvan mind2 jó
Az a lényeg hogy mind a 2 jó
gondolom ugy értette hogy mivel a 300 -as sokkal kisebb fordulaton csinálja meg, ugyan azt mint amit egy 250-en ,ezért ez jocskán kitolja az élettartalmat.

amugy nekem tetszett a 250-es is, kicsit idegbajosabb, egy kissé felpörgetett stilust igényel, de még elfolyathato ha az kell, nekem bejött..
Ezt hogy érted h a 300 nemromlik el gyakran?:) Elvileg a 250/300 as blokk ugyanaz csak a 300-on nagyobb henger van:)
Mi újság van? Van még teló? Ács most kimaradt, a következőre mész?
Nézem videón a rajtot, tényleg mocskosul sokan elrajtoltak volna előtted, ha az utolsó sorból indulsz, annyi embert kikerülnöd/előznöd agyvérzés, persze ha utoléred őket a nagy porban
Ha valaki elesik rajt után, ebben a porban szerintem átmennek rajta egy csomóan...nem látni semmit
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt
én is gratulálok az Ácsiaknak, meg aki ment rajta persze nekik is.
Gratulálok az ácsi verseny rendezőinek, rettentő jó pályát hoztak össze...
Volt minden mi szem-szájnak ingere. Tényleg elég fárasztó pálya volt! De élveztem!
Sikerült a gépet is elég alaposan bevakolni.
azért ne vigyétek túlzásba srácok/lányok ennyit írni....
na igen, van az a mindent gyogyito hirős nevezetes nyeles aszpirin...azonnal meg gyogyulsz...
én meg megtaknyosodtam tegnap...de még itthon van az embör,majd kikúrál
neem,Ádi kiprószálta a motorkámat és nagyon meg volt vele elégedve bár szerintem nem igen huzatta meg
gondolhatod ,nálunk is egész nap a befüggönyözött teraszom pihen az egész falka... este felé mikor jo idő van meg beindulnak mint a matek lecke...
ránéztem az első képre, és hirtelen mondom uristem mi lett mankával, összeesett, melben is, meg ez a rövid haj....

aztán rájöttem nem is te vagy rajta..
kutyink marha nehezen viseli a meleget,már most a medencéből zavartam ki...még jó hogy pont vizet akartam benne cserélni
Pézsma úr Üdv neki
gyerekmotoroztatás is volt minnyá a másik gépről teszem fel a képet
Baba