Bocsánat, most esett le, hogy a berg az TE és nem TM s te nem is erről beszéltél.
Szóval mi a helyzet ezzel TE300? Bár ez talán csak 2011 től van, azaz csilliárd lehet az ára.
Vegyed azt a motort, kiesel a ritmusból
Ha egyszer sok pénzem lesz, akkora én is ezt a két lehetőséget néztem ki, de nézegettem a berg TM300 2T is, mondjuk abban igazad van, hogy az nagyon ritka errefelé.
Angyalai szerencséjére vele voltak, mert ha ott lemegy a motorral, csúnyán összetörik A jó hír mivel a videó felkerült, valószínű a srác is megkerült. A motor szerintem még mindig ott van hacsak nem szereztek hegymászó kötelet, mert onnan ahogy elnézem a falakat nemigen lehet kijönni motorral, s ahol megakadt a vas, az még nem is a legalja, legalábbis ezen az oldalon, ami látszik a vidiben. Motorozna a perem szélén a tököm inkább beljebb mennék 10m el a nagy sziklák között.
Valószínű a helyében én is kétségbe esnék a semmi közepén, se mobil, se térerő, se vize, a benya elfolyik mire a motort onnan kiszedik, tiszta Bear Grills, bár a társam előbb utóbb tutira észreveszi, hogy valami nem stimmel, de akkor is gáz a szitu, ha világ végén vannak, s a terepből úgy néz ki
apámnak 250es gg van, messze van az még a crosstól, Cr hez tudok viszonyítani nemsok hasonlóság van a 2motor között de jógép szeretem aztis amúgy azzal is szinte csak én megyek apámnak kész van térde
értem hát ja őmár tud vmit akkor lehet hogy nekem tetszene nekem valami oylasmi motor kéne ami a250cross és a 300gg között van ami nyomatékos meg él alul is de azért megy mint állat, endurocrossozni biztos jóvele
nekem ugy nem szimpatikus az egész ahogy van... mármint technikailag ahogy végig nézed..
itt környéken vettek, aztán első pár orában megragadt a blokk,
Marko Isti tavaly azzal ment EC-XC-n szerinte is tul tul krosszos-ra sikerült motor, persze ő tud vele menni igy is , de neki egy camping biciglit is adhatnál alá azzal is szarra verné a mezőnyt...
husqvarna wr 300 fantic 300 ... ezek is mind 300as endurok...sőt! ott van Andris is a TM en 300-zal
enyémet is igazán elvihetné már valaki... 10es exc 125!
az új gépről is nformálj minket...kiváncsian várom
itt most vett egy haver egy EC 250-et, én karburáltam neki, nekem tetszett a vadsága, közelebb van a krosszhoz, fent kell tartani fordulaton hogy énekeljen mint a diszno és akkor nagyon szedi a lábát, veszi az elejét minden szituban,
mondjuk ha választhatok 250, vagy 300 között akkor inkább az utobbi, sokkal kezesebb.
Szerda gép felkészítés, csütörtök rocket ride, péntek szombat időmérő, vasárnap verseny. Ha minden jól megy.
http://www.youtube.com/user/Mi...
A KTM miért állt vissza a himbára? Mi a baj a PDS szemes megoldással?
Szóval mi a helyzet ezzel TE300? Bár ez talán csak 2011 től van, azaz csilliárd lehet az ára.
Ha egyszer sok pénzem lesz, akkora én is ezt a két lehetőséget néztem ki, de nézegettem a berg TM300 2T is, mondjuk abban igazad van, hogy az nagyon ritka errefelé.
Valószínű a helyében én is kétségbe esnék a semmi közepén, se mobil, se térerő, se vize, a benya elfolyik mire a motort onnan kiszedik, tiszta Bear Grills, bár a társam előbb utóbb tutira észreveszi, hogy valami nem stimmel, de akkor is gáz a szitu, ha világ végén vannak, s a terepből úgy néz ki
itt környéken vettek, aztán első pár orában megragadt a blokk,
Marko Isti tavaly azzal ment EC-XC-n szerinte is tul tul krosszos-ra sikerült motor, persze ő tud vele menni igy is , de neki egy camping biciglit is adhatnál alá azzal is szarra verné a mezőnyt...
de szépen eltűnt a gép alóla
enyémet is igazán elvihetné már valaki... 10es exc 125!
az új gépről is nformálj minket...kiváncsian várom
mondjuk ha választhatok 250, vagy 300 között akkor inkább az utobbi, sokkal kezesebb.