Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly mellettem egy gokart versenyen kezdett el okoskodni a fiatalember. A vége az lett,hogy mondtam neki,egy ilyen "kis szar" többet ér,mint a lakás amibe lakik! Csak pislogott mint a hal!
de ahogy elnéztem,csupa olyannak van ilyen akik nem az én stílusom...kigyúrt agyonszolizott buzigyerek,rózsaszín pólóban meg hasonlók...
tegnap néztem a hörli felvonulást ment egy ilyen háromkerekü can-am ,megszolalt melletem egy okos nő, asszongya a másiknak, : -nézdmá, olyan mint egy oriási fűnyiro...
Erről az jut eszembe hogy : Na ez most valami,vagy megy valahová!
megtanulod hogy kell térdelni.. nőknek ideális amúgy tényleg semmire kb
na ez meg már a vicc kategoria..

ha feltünésre vágysz, és jo sok pénzed van, és unod már a tucat ferrárikat, na akkor vegyél ilyet..

amugy mire is jo ez.?
Jó reggelt Huhúú,nekem előre szóltak milyen lett a pálya,oda kondi nélkül elmenni,halál.Az meg még várjon
jo lehetett Ács..

megnéztem volna pár képet csika urrol is ahogy éppen dagonyázik...
a kérdés nem jo... nálam O Ádám kiesett csunyán a pikszisböl, még bottal sem piszkálnám meg a motorját.
Gergő, szépen be vagy vakolva...

raktam fel képet fészbukra hogy Levi milyen versenyen Endorucrossolt.
jo morgent.
jó reGGelt,itt süt a nap de még nincs nagyon meleg,viszont egész héten esett az eső,nemsokára megyünk iszappakolástvenni vagy valami ilyesmi
ki ne találjátok hogy alszotok
A Kiki vagy az Ádám ?
Szia Bálint bácsi!
Voltunk mi is welnessezni...
http://www.sportmotor.hu/motor...

Tsókolom
nocsak yamaha szerellő lettél?
délután csináltam egy yamaha yz 250.est, ügyes okos gazdája elment vele hörli felvonulni, vizpumpa szimeringes is lett a végére...
megforrt a belseje rendesen..