Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma ismét jó napom van..beázott a kéglim...tele a faszom...
mi lehet a skype-ommal ? megkukult...

amúgy szó nincs róla , hogy gyenge lenne ...sőt legerősebbek között van ....
csak írtad, hogy senkinek se sikerült eddig elgörbíteni .....arra írtam hogy nem oda buda ....

én endurózni eredeti ktm magurát használok...bírja is nem is drága....ja és ami a legjobb kényelmes ...
Ha már a twinwall is gyenge, akkor mi a konyhafőnök ajánlata, ami jobb nálla?
Ronis jól vagy? Új útról mennyi víz ment be a kertbe?
Nálatok tört el a gázcső?, most hallom a rádióban.
Graham Jarvis wins Romaniacs 2011
Mondtam, csak esőkabát kell és GO
Van olyanod is?
0,6-nál keményebbre nem érdemes fújni a hátsót, mert a köveken nem fog felmenni...
Nekem AC10 páros van fent, megforgatni lehetne, de nincs kedvem, majd bukdácsolok ezzel
Akkor majd holnap rakom fel az alig használt gumimat
Megyek szakadó esőben is, nem gond (csak ne legyen villám ), csak jeleztem, hogy nagy szívás lesz így de lehet annál élvezetesebb lesz egy biztos, ha szar az idő más zavaró elem nem lesz kint, szóval előnye is van a dolognak
én itt leszek a dagobah rendszerbe mint yoda...úgyhogy jöhettek

na mentem mert megörjítenek már korán reggel ...
remélem arra is sor kerül
ide jöhettek akkor is
sőt szikrázik a szánsájn
na itt meg elállt az eső.....de már eláztam ....
na fain...

de az erdő biztos jó lehet most ...menjetek motorozni
Remélem evvel nem azt akarod mondani,hogy ne menjünk?
Elvileg péntek szombaton nem lesz eső
Szakad az eső most is, tegnap éjszaka is nyomta rendesen, most tuti járhatatlan a pálya, bár ha járható is, akkor űber szopka lehet, nem lesz ez jó móka, ha így folytatja..., ha nem esik holnap, azért megnézem .
Köszi az infót! Kidobni én sem akarom, majd valamikor ha lesz kedvem megpróbálom melegen kiegyengetni.
Nekem annak idején keresztfateromék sókályhában megmelegítve egészen jól vissza tudták kanyarítani a hasonlóan megnyekkent kormányomat
Köszi az infót , egyenlőre most nem aktuális semmilyen nagyobb kiadás a motorra, majd ha megvan a tüzelő meg az éves elszámolások
Lehet lottóznom kéne
Köszi, válaszoltam is.
hát általam favorizáltak nincsenek twin wallból...nálunk a tapasztalat a crossból merül .....ott többségében a mcgrath-ot 999-01 est nyomjuk....de itt nagyon igaz a kinek a pap kinek a papné..nekem a lánya című okosság...

én leginkább endurózok ...viszont ott a ktm gyári kormányát favorizálom mert iszonyúan embernek való...sok nagynevű versenyző is azzal repked akár vb-n is...bár vannak tutibb kormányok de csak anyagában....szerelékek , kézvédők egyebek is erre passzolnak a leginkább...fúrás faragás nélkül stb...

csak neked kéne átalakító hozzá....de esetleg azt tudok küldeni ha ott tartassz ....
na nem idultam sehova micsoda jó idő van...kéne motorozni ...vatta új s12 esekkel felszerelve nem is lehetetlen ...

jó lesz nem lesz por

álmodik a nyomor..
joo reggelt