Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Menjetek strandolni ma ismét banánérlelés lesz
Tegnap gondoltam kimegyek motorozni kicsit de kiértem a motorhoz azt fordultam vissza.Nem fehérembernek való ez az idő Ma meg itt punnyadok a melóhelyen
ok..jövő hét már jobb ...mert a múlt hét agyvérzés volt ..
Elfelejtettem szurot venni:( szoval szerda kornyekere tolodna a dolog ha az jo
az ott áll mindíg ...nem mozgok mostanában vele
ma Szentendrén... de tegnap jártunk feléd, láttuk a paszulyt is
öregszel....

nekem akkor fáj ha éjjel ( szobahőmérséklet mindegy) poló nélkül alszom...akkor a jobb vállam nekem is hasogat...de értehtő azon a felén van a gáz ...
jahh balos vállam nekem is tropa..

de nálam ez már a korral járhat, tul sokszor estem arra az oldalra, vagy nem tudom..

esténként van hogy arra ébredek baszottul fáj
ez nem fasza.. mit csináltál,? félreléptél?
én is feküdtem már párszor igy lapján a gépesitett telefonfülkével...
benne van a pakliban, ez a szar még saját magát is felboritja ha tulságosan oldalra akarsz vele dolgozni, mondjuk 2,5 tonna felett ez már nem fordul elő, ott már van némi gépsuly meg terpesztés..

megyünk este éjszakai endurora?
ja lottóra visszatérve ...két kettesem volt egy hármasom meg a jokerből két szám stimmelt...nos ez nem sok lé amit nem fizettek ki mert 90 nap elment pont... talán tizenpár ropi..de idegesít ...képzeld ha az ötöst felejted bent..
fain
mi lett ezzel a telefonfülkével?
szewasztok ...hol vagytok ? remélem a vízbe...ma is 40 fok lesz...beszarok
nekem a vállam gatya.. egyre jobban fáj minden motorozás után... kellett nekem anno kakucson hősködnöm
Köszi.
Jobbulást!
Stét motoros nípek! Én egypár hétig megjöttem a motorozásból. Megint kifordult a térdem. Be van dagadva,akkora mint egy baszom nagy grapefruit! Menni is alig tudok!
ne ronis a mai termés
dobrý večer
nem is tudtam hogy ma van a találkozó..akkor esti program megvan
kopik mint a fene... de nincs is majré rajta. jó lesz az ma
Enyém sem billent sehova!így maradunk...
Ma hazamegyek,ledobok magamról mindent és csobbanok egyet a medencében.Polgárdin van motorostalálkozó de igazándiból nincs kedvem menni.ha ottalvós lenne szívesebben mennék de sajna holnap is dolgozom